23948sdkhjf

Bideskinner – et specialprodukt fra Gravlund Industrigummi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Dansk producent af gummiemner i FDA-kvalitet til hospitals- og tandlægebranchen

Gravlund Industrigummi producerer standard- og specialemner i mangeartede gummityper til den danske hospitals- og tandlægebranche. Alt er dansk produceret i virksomhedens produktionsfaciliteter i Ballerup ved København.

Et eksempel er bideskinner, som leveres til hospitaler og psykiatriske centre over hele landet og som udmærker sig ved sin høje kvalitet, der sikrer langvarig brug.

De produceres i silikone, som tåler meget høje varmegrader (over 200°C), hvilket er nyttigt ved rengøring.

Silikonegummiet er som standard fødevaregodkendt iht anbefalingerne fra FDA §177.2600 og BfR ”XV. Silicones”. Endvidere tilbyder vi støbning i biokompatibel silikone, som imødekommer udvalgte ISO 10993 tests samt USP tests Class VI. Leveres med certifikat.

Alt produceres efter ordre, og egen fabrik muliggør kort vej fra bestilling til produktion. Som standard tilbyder vi en leveringstid på 2-3 uger. Alle ordrestørrelser imødekommes, hvilket bidrager til den højest mulige fleksibilitet overfor vores kunder.

Yderligere information kan fås på telefon 4466 9830 eller på email info@gravlund.dk. Du er også velkommen til at besøge os på vores virksomhed i Ballerup. Se invitation på www.gravlund.dk.

 

Om Gravlund Industrigummi:

  • Med mere end 70 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser
  • ISO certificeringer: ISO 9001:2015, ISO14001:2015 og ISO45001:2018
  • AAA rated for 6. år i træk

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.11