23948sdkhjf

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Process Engineering A/S

Vi byder stort velkommen til Morten Kolbeck Aanæs hos Process Engineering A/S i vores afdeling i Aarhus som Senior Projektleder og Projektingeniør. Morten styrker vores kompetencer inden for konstruktion, procesdesign og projektledelse.

Morten er uddannet Maskiningeniør af Automatiseringslinjen ved Horsens Teknikum og har karrieremæssigt dyrket konstruktion, projektledelse og afdelingsledelse. Særligt har Morten fokuseret på at dygtiggøre sig inden for projektledelse, og han har bl.a. en PRINCE2 certificering.

Morten har konstrueret et væld af specialmaskiner, transportudstyr, lagersystemer og robotceller, og så har han en dybdegående teknisk indsigt og stor erfaring med projektering af produktionslinjer. Morten kommer med en baggrund fra virksomheder som Varo specialmaskiner, Jokan, Univeyor, Scanflavour og R&D.

Speciale i:

  • Konstruktion
  • Procesdesign
  • Projektledelse

Øvrige kvalifikationer:

Morten Kolbeck Aanæs vil bl.a. styrke Process Engineering A/S’ kompetencer inden for konstruktion, procesdesign og projektledelse med sin erfaring fra logistiksystemer, fremstilling af specialmaskiner og ingrediensbranchen.

Vi byder Morten velkommen til One Team.

Process Engineering A/S

LinkedIn

Facebook


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Process Engineering A/S

Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Danmark
Process Engineering A/S

Send til en kollega

0.062