23948sdkhjf

Mikrobiologi for kvalitetsfolk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut

Nyt kursus stiller skarpt på mikrobiologi. Du får som kvalitetsansvarlig en øget viden om rengøring og hygiejne til forebyggelse af fødevarebåren sygdom og bliver bedre til vurdering af relevante mikrobiologiske risikofaktorer.

På kurset karakteriseres mikroorganismer (bakterier, skimmel, vira og parasitter), der er relevante for sikkerheden i fødevareproduktion og i forhold til vurdering af mikrobiologiske risikofaktorer. Vækst, overlevelse og drab af mikroorganismer vil blive gennemgået i relation til sikker konservering. Dannelse af biofilm og betydningen af rengøring og god hygiejne beskrives. Gældende mikrobiologiske kriterier (grænseværdier) og vurdering af kimtal vil blive omtalt. Eksempler på udbrud af fødevarebåren sygdom og nye trusler vil blive brugt til læring. Deltagernes egne problemstillinger kan inddrages i det omfang det ønskes.

Læs mere her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut

Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C
Danmark
Teknologisk Institut

Send til en kollega

0.125