23948sdkhjf

Kursus: Fødevaresvindel; sårbarhedsanalyse og -styring

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut

Anerkendte standarder kræver analyse af sårbarhed overfor svindel med fødevarer og en styringsplan i virksomhedens ledelsessystem for fødevaresikkerhed. Kurset gør jer i stand til at foretage sårbarhedsvurdering og omsætte den til praktisk styring.

Forebyggelse af svindel med fødevarer (food fraud) er et grundvilkår for mange virksomheder i dag. Anerkendte standarder som FSSC 22000, IFS og BRC kræver analyse af sårbarhed overfor svindel med fødevarer og en styringsplan i virksomhedens ledelsessystem for fødevaresikkerhed. Kurset hjælper med at gøre det overskueligt at foretage sårbarhedsvurdering og at omsætte den til praktisk styring.

Kurset henvender sig til kvalitetsmedarbejdere, der ofte er tovholdere for virksomhedens sårbarhedsanalyse. Vurdering af sårbarhed overfor svindel kræver imidlertid viden fra hele virksomheden, hvorfor virksomhedens øverste ledelse, personale-, salgs- og indkøbsansvarlige samt operatører i varemodtagelse og produktion også vil have stor gavn af at deltage på kurset. 

Læs mere her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut

Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C
Danmark
Teknologisk Institut

Send til en kollega

0.08