23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Reducer støj i levering og modtagelse af varer

Lydløs transport med Cross Silent palleløfter. Dansk kvalitet til en god pris. Lev op til de skærpede krav om tøjsvag varelevering detail- og transportbranchen.

Er du en støjsender?
Kender du det det? Du leverer varer i Fakta kl. to om natten og lysene tændes ét efter ét i de omkringliggende boligblokke?

Miljøstyrelsen har udarbejdet en vejledning til, hvordan man på bedst mulige vis udvikler en støjsvag varelevering i detailhandelsbranchen. Vejledningen indbefatter brugen af nyudviklede støjreducerende redskaber som f.eks. lydløse palleløftere og særligt støjsvage hjul.

Udvidede åbningstider og kundernes forventning om friske varer på hylderne, har betydet, at detailbranchen er nødt til at levere varer i alle af døgnets timer, herunder også weekender samt aften og nat. Dette har medført et stigende antal klager fra folk i omkringliggende ejendommer og flere kommuner har indført restriktive krav til varelevering, med krav om støjsvagt udstyr og støjsvag adfærd til fordel for virksomheder og borgere.

Hos KS Gruppen kan vi hjælpe dig med flere støjsvage løsninger bl.a. denne lydløse kvalitets palleløfter:

Cross Silent palleløfter

  • Fremstillet i Danmark i en god og robust kvalitet.
  • Med meget lille drejeradius på i alt 220° - 110° til hver side.
  • Udstyret med et ergonomisk designet håndtag for nem håndtering.
  • Med Ø180 mm boggiehjul i elastisk gummi.

På grund af de særlige hjul er Cross Silent så godt som lydløs at bruge. Den forårsager ingen støj i det rum den bruges i og hindre dermed støj i at forplante sig i bygningskonstruktionen og vække de omkringboende beboere. Hjulenes unikke egenskaber bevirker ligeledes, at palleløfteren fungerer særdeles godt på ujævnt underlag - selv udendørs, selv på grus og sne og den kan desuden anvendes på trægulve uden af efterlade mærker.

Desuden kan vores Cross Silent også løse en anden støjudfordring end den, som genereres direkte fra palleløfteren selv. Mange varer leveres nemlig i gitterbokse på hjul, og når disse fragtes tomme rundt i butikkerne, støjer de betydeligt. Transporteres de tomme gitterbokse den lydløse Cross Silent, fjernes også den støjgene.

Ring 98 15 15 11 eller send en mail til salgsafdelignen ks@ks-gruppen.dk for nærmere information og bestilling.

Læs hele vejledningen fra Miljøstyrelsen her >>

KS Gruppen A/S
Troensevej 20
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33861419
P nummer: 1001711261

Kontaktperson

KGA
KS Gruppen A/S
Salgs- & Marketingchef
+45 24863554 jvp@ks-gruppen.dk

Send til en kollega

0.061