23948sdkhjf

Werma Andon system for optimering af Lean certificering

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

For at opnå LEAN gold certificering er det nødvendigt for virksomheden at have et velfungerende Andon system til optimering af omkostninger og hastigheden i produktionen.

Mange virksomheder uddanner nøglemedarbejdere til at blive Six Sigma Blackbelt certificeret med henblik på forbedring af processerne til gavn for øget kvalitet og færre tab ifm med fejl i produkterne. De samme firmaer vil som oftest også forsøge at opnå LEAN guld certificering med henblik på at optimere produktionen og dermed opnå hurtigere og mere sikker produktion for de samme midler.

Et vigtigt punkt, når der stræbes efter en LEAN gold certificering, er at have et velfungerende og intuitivt system som eksempelvis WERMA Andon systemet, hvor virksomheden via det tilknyttede gratis WERMA IT system kan indhente detaljerede data om produktionsapparatet, lige fra enkelte maskiner i maskinparken over medarbejderne.

Disse data kan indgå i kvalitative analyser, der let sættes op i WERMA's IT system, hvor det belyser flaskehalsene i virksomhedens produktion, lige fra råvarelager, over maskin- og manuel fabrikation til mellemvarelagre og færdigvarelagre. 

Mange bløde udgifter som hjælpematerialer kan automatisk noteres i WERMA IT systemet, således at man automatisk, hurtigt og let får en korrekt visning af de medgåede ressourcer og timer, der er bundet i et givent færdigt produkt.

Flaskehalse kan opstå på mange måder, lokal transport af råvarer og færdigvarer i produktionscellerne kan hurtigt skabe uplanlagte stop. Desuden kan de varme lagre i produktionsområdet være forkert dimensioneret i forhold til det reelle behov, hvor varerne måske med fordel kunne være i længere tid på det kolde lager.

Andre forsinkende og ikke planlagte årsager som sygdom, fravær, pauser (venter på råvarer), maskin-nedbrud med mere kan registreres i Wermas IT-system, og efter indhentning af tilstrækkeligt materiale vil der skabes et klart billede over årsagerne til produktionshastigheden, hurtig som langsom.

WERMA Andon systemet leveres både til installation på PC, samt virtuel Server og virksomhedsnetværk, installationer på op til 50 brugere kan installeres på en enkelt dag, når selve IT programmet er downloadet på viksomhedens PC/server.

ROBOTECH A/S yder indledende gratis konsulentservice og er ved ordre også behjælpelig med installation og opsætning af systemet. Vil du vide mere om systemet er du velkommen til at se mere her, eller kontakte Produktchef Brian Ziegler på bz@robotech.dk eller telefon 60208040.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109