23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæredygtige pakkeløsninger til fisk og skaldyr

På Seafood Expo Global, som afvikles 21.-23. april i Bruxelles, præsenterer MULTIVAC pakkeløsninger, der forlænger holdbarheden på fisk og skaldyr samtidig med at produktet pakkes i en attraktiv emballage.

MULTIVAC retter i år i Bruxelles primært fokus mod bæredygtighed og viser en række koncepter, der bidrager til reduktion af plastic til emballering samt koncepter til emballager, der lever op til genanvendelseskrav. MULTIVAC PaperBoard programmet omfatter en bred vifte af papirbaserede materialer udviklet i samarbejde med førende pakkeproducenter, der kan anvendes til MAP og vakuum-skinpakker på dybtrækningsmaskiner og traysealere.

Der vil også blive stillet skarpt på MultiFresh™, en proces til fremstilling af vakuum-skinpakker i høj kvalitet. Ud over en bred vifte af pakkemaskiner råder MULTIVAC over et stort program af folier udviklet i samarbejde med førende folieproducenter, som sikrer optimale pakkeresultater. Selv fødevarer med skarpe kanter eller hårde bestanddele som ben eller skaller samt produkter med høj protrusion kan pakkes sikkert og attraktivt. Denne løsning demonstreres på den kompakte R 105 MF dybtrækningsmaskine til fremstilling af PaperBoard pakker samt på den fuldautomatiske T 800 MF traysealer.  Hvor den kompakte R 105 MF’er gør det muligt at pakke mindre serier meget effektivt, er højkapacitets-traysealeren designet til store serier og til pakning af produkter med en protrusion på op til 20 mm. Traysealeren er udstyret med en L 310 full wrap labeller til påsætning af etiketter på pakkerne. Etiketten påsættes på oversiden af pakkerne, herefter hen over begge sider og endelig på undersiden af pakken. Full wrap labelling giver mange fordele i forhold til etiketkvalitet, effektivitet og præsentation på salgsstedet. Processen er meget fleksibel, da den kan håndtere etiketter af forskelligt materiale og forskellige former, og den sikrer opnåelse af maksimal etiketteringskvalitet selv ved specielle pakkeformer.

MULTIVAC's tilstedeværelse på messen rundes af med en præsentation af virksomhedens ekspertise inden for automation. Mulighederne for automationsløsninger i pakkeprocessen til fiskeprodukter går fra produktindføring og ilægning til pakkekontrol og sekundær pakning eller palletering ved linieudløbet. MULTIVAC-kunder opnår særligt fordel af automationsmoduler fra én leverandør, som er skræddersyede til hinanden; det samme gælder den overordnede maskinstyring af alle liniekomponenter, som giver maksimal processtabilitet, betjeningsvenlighed og pakkesikkerhed.

 

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.063