23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Vi byder stort velkommen til Peter Koldsgaard Rasmussen som en del af vores Pharma team i afdelingen i København. Peter er Mejeriingeniør og vil styrke vores kompetencer i procesdesign, optimering, validering og projektstyring.

Peter er uddannet Mejeriingeniør og har en Bachelor i Food Science and Technology samt en Master i Dairy Science and Technology fra Københavns Universitet. Under sin uddannelse har Peter været i praktik hos Holstebro Flødeost og Arla Aylesbury (UK), hvorfra han har erfaring med procesbeskrivelse og optimering, samt UF- og MF-filtrering. Peters nøglekompetencer dækker over elektrodialyse, membranfiltrering, spraytørring og fermentering.

Speciale i:

  • Projektarbejde i relation til procesindustrien
  • Procesudstyr der anvendes i mejeri-, fødevare- og ingrediensindustrien
  • Procesoptimering (Lean, Six Sigma og DoE)
  • Procesdesign
  • Fødevaresikkerhed

Øvrige kvalifikationer:

Peter Koldsgaard Rasmussen vil bl.a. styrke Process Engineering A/S’ kompetencer inden for procesdesign, optimering og validering samt projektstyring.

Vi byder Peter velkommen til One Team.

Process Engineering A/S

LinkedIn

Facebook

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934

Kontaktperson

SA
Sarah Agerkvist
Marketingsassistent
+45 2679 5554 sba@proeng.dk
BREAKING
{{ article.headline }}
0.109