23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvorfor bør man vælge originale reservedele?

Ved første øjekast synes det simpelt nok: den generiske reservedel, der kun koster 2/3 af hvad originaldelen koster, er den jeg vælger.

Kun originale dele giver dig performance, du kan regne med
Det der oprindeligt kan virke som et mere økonomisk alternativ, viser sig hurtigt at være en fejlagtig betragtning.
Kun ved hjælp af originale dele, som er testet og testet af producenten, kan du opnå garanteret optimal funktion af et trykluftsystem. Med det menes der, at systemvedligeholdelsesperioder, der er indstillet af producenten, kan nås, og levetiden og pålideligheden øges. Energiforbruget forbliver på et konstant lavt niveau - og vi skal ikke glemme, at energiomkostningerne over en kompressors livscyklus udgør omkring tre fjerdedele af dets samlede omkostninger. Så det er ikke peanuts, der er tale om.

Energiomkostninger er hvor du kan hente de største besparelser
Købsomkostninger, vedligeholdelse og reservedele til et trykluftsystem er minimale i sammenligning med dets energiomkostninger, og det er grunden til, at producenter som f.eks. BOGE betragter energieffektivitet som en hovedprioritet.

Denne energieffektivitet kan kun opnås, hvis alle komponenter i et system er optimalt designet til at køre sammen, og hele systemet gennemgår regelmæssig vedligeholdelse. Hvis reservedele ikke opfylder producentens specifikationer, risikerer du at systemet bruger mere elektricitet, leverer mindre luft og kan endda blive beskadiget. Denne risiko skal tages i betragtning ved valg af olieseparatorer, luft- og oliefiltre og kompressorolier.

Altid lagerførende af originale reservedele
Granzow A/S har et udviklet servicenet der dækker hele Danmark. Vi tilbyder dig omfattende teknisk ekspertise, samt adgang til de bedste og originale reservedele igennem vores globale kvalitetsleverandører og eget lager.

Granzows lagerstyringspolitik gør brug af bedste praksis, dette sikrer, at de mest hensigtsmæssige reservedele og smøremidler er tilgængelige on-demand.

Har du spørgsmål omkring reservedele eller andet, så fang os på 4320 2600. Alternativt kan du besøge os på www.granzow.dk.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Send til en kollega

0.047