23948sdkhjf

Storkøkkenprojekt? - Lennart Thorson er specialist

| Medlemsnyhed | Indrykket af KPA Company ApS

Lennart startede som kokkeelev i 1995 og blev senere kok, køkkenchef og kantineleder i forskellige virksomheder. Med uddannelsen i køkkenet har Lennart en meget stærk baggrund for at kunne yde god og troværdig rådgivning.

Lennart har desuden erfaring som konsulent for H.W.Larsen, Jyske storkøkken og Krab storkøkken. Ydermere har han undervist i Rational ovne, hvorfor han har en særlig passion for netop køkkenets hjerte INDUSTRIOVNEN.

Lennart sælger med et TOTALKONCEPT: Gratis ubegrænset undervisning og sparring for på den måde at yde bedst mulig service. Undervisningen foregår SELVFØLGELIG på jeres adresse fordi det erfaringsmæssigt er der undervisningen giver bedst udbytte.

Med andre ord: Lennart tæller ikke timer når der skal laves projekter. Projektet skal være vellykket og hans interesse i din forretning stopper ikke når køkkenet er leveret.

Referencer: Med mange år i branchen har Lennart mange gode referencer herunder: Ecco sko, Deloitte, Dinner De Luxe, Virum gymnasium, Slagter Norlyk, Aalborg Zoo, TH Langs HF og VUF, Welcon, Ranum efterskole, COOP, Statoil og mange mange flere.

Spidskompetencer: Lennart er rigtig god til renoveringer, hvor han har et særligt talent for at kunne genbruge eksisterende produkter – give dem nyt liv – til gav for budgettet.

Lennart har et stærkt buffet og kantine kendskab, hvor der laves rigtig flotte, fleksible samt praktiske moduler.

Lennart tænker kreativt og finder på smarte løsninger, der ikke nødvendigvis er dyre løsninger.

Kontakt Lennart direkte på lennart@cateringinventar.dk eller tlf. 30485073

Se mere på www.cateringprojekt.dk 

Medlemsnyhed

Indrykket af
KPA Company ApS

Rømersvej 33
7430 Ikast
Danmark
KPA Company ApS

Send til en kollega

0.109