23948sdkhjf

Genvind op til 72% af din energi som varme

| Medlemsnyhed | Indrykket af Granzow A/S

Det eksterne BOGE DUOTHERM varmegenvindingssystem sparer dig for penge, fordi det kan gendanne op til ca. 72 procent af den tilførte energi, der bruges i kompression i form af varme.

Den energi kan du videre bruge til at supplere din opvarmning eller til forvarmning af vand til brug i en industriel proces. Med en lille indsats kan din kompressor omdannes til en energibesparende maskine - ikke helt dumt, vel?

Kompakt løsning
På grund af dets kompakte design kræver det eksterne varmegenvindingssystem ikke meget plads: 700 x 700 x 380 mm - det er alt hvad du har brug. Som ekstraudstyr fås en oliedryp-pan (700 x 900 mm).

Alsidige modeller
BOGEs eksterne varmegenvindingssystem fås i fem forskellige versioner til olieindsprøjtede skruekompressorer fra 7,5 og 110 kW. Bortset fra S-serien op til S 150-modellen kan systemet arbejde lige så effektivt med kompressorer fra andre producenter.

Nem at installere
DUOTHERM-modulet tilsluttes oliekredsløbet på din kompressor og kan let monteres af en servicetekniker. Der kræves ingen ekstern energi til drift. En yderligere forbindelse til et vandkredsløb er påkrævet - så er du klar til at begynde at inddrive energi og spare penge.

Ring til os på 4320 2600 og hør mere om fordelene ved at få et varmegenvindingssystem. Alternativt kan du besøge os på www.granzow.dk.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Granzow A/S

Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Danmark
Granzow A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.078