23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Siemens Simogear – et driftssikkert valg

Et mekanisk gear skal fungere i mange år, og derfor er det vigtigt med en korrekt rådgivning og dimensionering ved valget samt en god serviceorganisation, der kan hjælpe dig, hvis der opstår udfordringer.

Dimensionér og konfigurér dit næste Simogear

Når der er kort tid til projektgennemførsel, så kan vores værktøjer hjælpe dig.

TIA Selection Tool er udvidet til at dække hele pakken inkl. dimensionering af gear, motor og drev, så du hurtigt får både den rette dimensionering og dokumentationen på plads. Skal du blot konfigurere nogle gear, så er Drives Technology Configurator det rigtige værktøj, og det kan afslutte med at lægge dit Simogear direkte i indkøbskurven, så du får din nettopris og dokumentation med det samme.

TIA Selection Tool (TST) bruger vi til at vælge og konfigurere PLC, HMI, industrielle switche osv. Og nu kan TST også bruges til at dimensionere Simogear og motorer.

Du kan enten indtaste et konstant moment eller vælge en applikation, fx et transportbånd eller en kran. Alt efter hvad du har valgt, skal du indtaste de relevante værdier for hardwaren og beskrive din kørselsprofil, så softwaren kan udregne momenter og belastninger.

Når din belastning er kendt, kan TST foreslå nogle forskellige løsninger, hvor du via nogle kriterier kan afgrænse mulighederne, fx kan du vælge kun at se vinkelgear og drev, der supporterer avancerede safety-funktioner. Du foretager et valg og ser et diagram for belastningen, og ved et tryk på en knap kan du straks se, hvilken betydning det har, hvis du fx vælger et mindre gear eller en højere udveksling. Næste step er at vælge en passende frekvensomformer, og da belastning og motor er kendt, kan TST foreslå nogle mulige valg.

Alle dine valg resulterer i en liste, hvor du kan markere de relevante komponenter, og direkte bestille dokumentation som datablade, stepfiler, målskitser osv. Det hele bliver genereret på få minutter. Nu har du et projekt, som du kan gemme og eventuelt arbejde videre med, hvis der sker en ændring senere i projektet. Og lige så vigtigt er det, at du nu har dokumentation på din dimensionering af gear mv., som kan bruges i din samlede projektdokumentation.

TST findes både i en cloud- og i en offline-udgave, hvor kun offline-udgaven indeholder dimensioneringsværktøjet.

Du downloader det gratis fra www.siemens.com/tst

Drive Technology Configurator (DTC) bruger vi til en simpel konfigurering af Simogear, hvor blot moment og hastighed ligger til grund for et valg. Når et Simogear er valgt, bliver du præsenteret for alle de optioner, Simogear tilbyder.

Når du har konfigureret et eller flere Simogear, beder du blot om dokumentationen, som bliver genereret til dig på få minutter, og da DTC er et onlineværktøj integreret i Siemens Mall, kan du se din pris med det samme, og hvilken betydning for prisen de forskellige valg har.

For yderligere info kontakt Technology Specialist Jørn Lykke Sørensen Tlf.: 51 72 71 77 

Service til dine Simogear

Mens vores salgsorganisation hjælper dig med at træffe de rigtige valg, sørger vores serviceorganisation for at sikre en god opstart og en stabil drift, så du får fornøjelse af dine Simogear i mange år. Vi dækker hele vejen rundt, med reservedele, reparationer og support inden for automation, motion, drev og motor/gear.

Vi har international telefonsupport 24/7 og dansk support og reservedele inden for kontortid, som kan hjælpe dig.

Simogear og de ældre Motox-gear er der et serienummer på mærkepladen. Det er nøglen til at finde frem til hvert enkelt gear, og hvis vi får et billede af mærkepladen,

kan vi finde frem til præcis den konfiguration og de komponenter, der indgår på gearet, så vi hurtigt kan hjælpe dig med spørgsmål om vedligeholdelse og reparation. Ligeledes giver serienummeret en sikkerhed for, at vi kan bestille de helt korrekte reservedele mv.

Når vi har fundet frem til de rigtige reservedele, så kan vi normalt skaffe dem på 1-2 arbejdsdage. Hvis du ikke kan acceptere en så lang ventetid, kan vores eksperter anbefale dig at købe en reservedelspakke, der er tilpasset dit gear.

Skulle uheldet være ude, og du har brug for et helt nyt gear, så kan vi fremstille et helt nyt Simogear i de fleste konfigurationer på 3-5 arbejdsdage, alt efter maling mv.

Hvis vi skal reparere dit Simogear, så har vi 55 servicecentre worldwide, hvis ekspertise i Simogear sikrer en hurtig og korrekt reparation med de rigtige reservedele.

Simogear er navnet på vores aktuelle gear, hvor processerne er automatiserede, og derfor foregår ekspeditionerne nemt og hurtigt.

Motox-gear er udgået for flere år siden, og fremskaffelse af reservedele og retrofit til dem er manuelle processer, som tager længere tid, men som vi også gerne hjælper med.

For yderligere info kontakt Product Manager Ken Rene Hansen Tlf.: 20 20 04 94 

Få mere info:

Simogear

TIA Selection Tool

dt-configurator

Vil du modtage fagspecifikke nyhedsbreve fra Siemens?

Siemens har tre elektroniske nyhedsbreve – InstallatørNyt, InstrumenteringsNyt og Totally Integrated Automation NYT. Alle nyhedsbrevene er fyldt med spændende produktnyheder, inspirerende cases, lærerige arrangementer, effektive tips og tricks, attraktive konkurrencer, nye digitale features m.m.

Tilmeld dig her: www.siemens.dk/news

Siemens A/S
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16993085
P nummer: 1002910913

Kontaktperson

Jørn Lykke Sørensen
Technology Specialist
+45 51727177 joern.soerensen@siemens.com

Send til en kollega

0.047