23948sdkhjf

Elprisen må sikres baglæns?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Aventia Energy ApS

Når det helt basalt handler om at få fat i den virkelig gode elpris, så vil de fleste tænke, vi bliver nødt til at forudsige, hvordan elprisen udvikler sig. Men helt ærligt – hvem har evnerne til at kunne spå om fremtiden?

Når det helt basalt handler om at få fat i den virkelig gode elpris, så vil de fleste tænke, vi bliver nødt til at forudsige, hvordan elprisen udvikler sig. Men helt ærligt – hvem har evnerne til at kunne spå om fremtiden? Eller i det hele taget at kunne spå rigtigt?

Vi kan sammenligne det med at spille LOTTO. Du spiller ikke med i den store pulje fordi, at du kan spå om tallene – du spiller fordi, at du har et håb om at være heldig. Hvem vil ikke gerne vinde jackpotten og være den heldige vinder?

Som Søren Kirkegaard sagde – ”Livet må forstås baglæns, men må leves forlæns”. Derfor skal vælger Aventia Energy at kigge bagud på elmarkedet i stedet for fremad, for der er INGEN, der kan vide, hvordan elpriserne ser ud i morgen, om en uge eller næste år. Ved at kigge bagud har vi en stor mængde historik, der kan fortælle os og virksomhederne, hvordan markedet arter sig, som vi kan bruge til vores fordel.

Se videoen fra Aventia Energy, hvis du vil være klogere på, hvordan fortiden kan bruges til at gennemskue fremtidens elpris.

Du kan også læse mere om, hvordan vi gør brug af historikken til at sikre virksomhedernes elpris, i vores seneste med nyhedsindlæg ved at klikke her. 

Vi sikrer din elpris - du får gevinsten


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Aventia Energy ApS

Østre Alle 102
9000 Aalborg
Danmark
Aventia Energy ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094