23948sdkhjf

Nye trends og tendenser indenfor bagværk - se dem på messen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Standesign A/S

INTERNORGA og bagerhåndværk har altid været tæt forbundet, og den kommende messe i Hamborg 13.-17. marts 2020 er ingen undtagelse.  

 

INTERNORGA har altid haft mange udstillere og besøgende fra bageribranchen. Igen i år er der mange udstillere, som henvender sig specifikt til bagere og konditorer. I hallerne B6 og B6.1 vil besøgende, finde et hav af spændende produkter og kunne se de nyeste trends i branchen.

Det er også i hal B6, vi finder BÄKO Gruppe Nord, som igennem årerne har været fast udstiller på messen. På en 700 m2 stor stand udstiller grossist- og indkøbsvirksomheden BÄKO sammen med alle de tyske lokalafdelinger samt BÄKO DANMARK.

BÄKO DANMARK er en organisation, etableret af bagere, for bagere. Målet for BÄKO DANMARK er udelukkende at give danske bagere og konditorer de bedste varer til de billigste priser.

”Vi er glade for det positive samarbejde, som vi har med BÄKO DANMARK. På INTERNORGA 2020 ser vi frem til at se en masse danske besøgende fra bageribranchen, der ønsker at følge med i de nye trends og tendenser”, udtaler messens danske repræsentant Pernille H. Kjær, Standesign.

Billetter til messen kan hentes på INTERNORGAs hjemmeside via dette link  med koden IN20DK. 

Da INTERNORGA er Europas største HORECA-messe, er der naturligvis altid fokus på at tiltrække besøgende fra hele verden og primært Europa, derfor er Hamburg Messe også meget glad for, at BÄKO DANMARK har inviteret alle deres kunder og samarbejdspartner til at besøge messen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Standesign A/S

Alsvej 2F
5800 Nyborg
Danmark
Standesign A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.14