23948sdkhjf

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal rådgives?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Aventia Energy ApS

Hvor mange gange har vi ikke prøvet at blive ringet op af en el-sælger, der forsøger at overbevise én om, at han kan tilbyde den bedste el-aftale, der giver din virksomhed en billig elpris?

Hvor mange gange har vi ikke prøvet at blive ringet op af en el-sælger, der forsøger at overbevise én om, at han kan tilbyde den bedste el-aftale, der giver din virksomhed en billig elpris. Hans tilbud kan enten lyde for godt til at være sandt, eller også er du fint tilfreds med din nuværende el-leverandør og den el-aftale, du har tegnet. Hvad end den ivrige el-sælger eller din nuværende el-leverandør mener at kunne tilbyde din virksomhed den bedste pris på el, så er der ingen el-leverandører, der kan garantere den bedste elpris for virksomheder.

Som så mange andre har vi hos Aventia Energy også oplevet, at en ivrig telefonsælger har ringet os op og fortalt om de mange klimafordele, der er ved at vælge at skifte udbyder til dem. Vil vi ikke gerne have grøn energi, så vi sammen kan passe på klimaet?

Klima- og grøn pulje-el kan i høj grad betegnes som den nye trend. Nogle elselskaber går langt for at overbevise deres kunder om at vælge deres ’grønne el-pakke’. Her er det vigtigt at være opmærksom på, hvorvidt din strøm rent faktisk er grøn, og hvordan din såkaldte ’grønne el-pakke’ ser ud. Ellers kan du ende med at sidde tilbage med intet andet end håret i postkassen.

God rådgivning betegner vi derimod som muligheden for at støtte bæredygtige tiltag. Lige nu kan rundt regnet 50 % af energimængden betegnes som grøn energi. Det vil sige, hvis du vil øge chancen for, at den procentvise andel af grøn energi, der kommer ud af din stikkontakt, faktisk er grøn, kan du støtte bæredygtige tiltag. Pas på med at lade dig rådgive med udgangspunkt i klimabevægelsen. Før alt den producerede mængde energi er grøn, kan du ikke sikre dig selv 100 % grøn strøm – heller ikke hvis du vælger en ’grøn pulje-el pakke’.

Hvad skal du være opmærksom på, når det er tid til at tegne din virksomheds el-aftale, eller når du bliver kontaktet af den ivrige el-sælger? Du skal vide dig sikker og føle tryghed ved de valg, du foretager dig på virksomhedens vegne – men hvordan får du den sikkerhed og tryghed?

Husk disse 4 råd:
1. TJEK ELPRISENS UDVIKLING
2. VÆR OPMÆRKSOM PÅ DIN VIRKSOMHEDS BEHOV
3. FÅ DEN RETTE RÅDGIVNING
4. LYKKETALLET ER 25

Vil du føle dig sikker i de valg, du tager? Vil du sikre din elpris? Kender du forskellen på god og dårlig rådgivning? Få hjælp til en billigere elpris gennem uafhængig rådgivning og oplev sikkerheden ved enkle løsninger – Kontakt Aventia Energy allerede i dag på +45 96 82 82 81 eller info@aventiaenergy.com.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Aventia Energy ApS

Østre Alle 102
9000 Aalborg
Danmark
Aventia Energy ApS

Send til en kollega

0.141