23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Akustikløsning, gode løsninger til gode priser fra Wallshop

Flotte akustikpaneler til et godt lydmiljø Et godt akustikpanel skaber både god akustik og herlig æstetik i dine rum.

Flot træ og behagelig akustik
Her på siden finder du akustikpaneler i træ – herunder bl.a. træsorterne valnøddetræ og egetræ.

Akustikpaneler af træ giver et flot, naturligt og hyggeligt udtryk. Panelerne vil typisk opleves som en del af væggen. Ved man ikke, hvad det er, vil man formentlig tro, panelerne er der, fordi det ser godt ud.

Samtidig med at panelerne er flotte, foretrækker mange dog, at de træder lidt i baggrunden. Det vigtigste er trods alt det, der sker i rummet – eksempelvis de mennesker, der taler sammen. De afdæmpede grå og brune nuancer på vores paneler skaber netop denne effekt. Panelerne er flotte, men passer så naturligt ind, at de ikke stjæler fokus fra de vigtigste ting.

Hvor vigtigt er god akustik?
Akustikpaneler kan forbedre oplevelsen af at være i et rum. Hvis akustikken er dårlig, kan det være unødigt svært at høre hinanden. Samtidig kan det skabe en støj, som kan give en fornemmelse af at være lidt udmattet, når man kommer hjem sidst på dagen. Man kan blive unødigt stimuleret af al larmen. Når akustikken er god, opnås derfor typisk bedre snakke, bedre foredrag – og generelt bedre oplevelser.

Konklusionen må således være, at en god akustik faktisk er ret betydningsfuld, når man skal færdes meget i et rum.

Akustikpaneler kan være et oplagt valg i bl.a.:
– Dit hjem, såsom i køkkenet
– Uddannelsescentre
– Offentlige myndigheder
– Foredragssal, aula eller kantine
– Mødelokaler i f.eks. en virksomhed

Vælg paneler i høj kvalitet
Her på siden finder du støjreducerende paneler, som er nemme at montere. På flere af produkternes sider kan du kort læse om, hvordan du nemt monterer dem.

Den støjreducerende egenskab i produkterne her wallshop.dk siden skyldes både trælamellerne samt akustikfilt, som er bagved.

Drømmescenariet er ønsket velvære og ønsket produktivitet, som resultat af et forbedret støjmiljø. Det håber vi på at kunne bidrage til.

Vi specialproducerer også
Hvis du har særlige forespørgsler, såsom en speciel farve, plader på mål eller en speciel træsort, er du meget velkommen til at kontakte os.

Mener du, at vi burde have et bestemt produkt, som vi ikke allerede har? I så fald hører vi også gerne fra dig.

Akupaneler er en flot tilføjelse til et lokale med deres linjerede teksturer i træ. Strukturen kan være beroligende at betragte med sin regelmæssighed og ordentlighed. Men det spændende ved linjerne er, at de ikke behøver ikke kun at gå en vej. Du kan nemlig vælge at kombinere akupanelerne på kryds og tværs, så der dannes et spændende mønster. Det kræver en stor flade, men det handler bare om at være kreativ og slippe fantasien løs. Du kan kigge blandt vores fine udvalg af akupaneler hos Wallshop.dk.

Akupaneler blev indtil for nyligt kun benyttet i konstruktionen af bygninger. Men nu kan du få de flotte og rustikke byggematerialer i træ synligt i hjemmet. Så bliver det samtidigt et dekorativ og anderledes input i hjemmets indretning. Det er bare med at udnytte de rene, æstetiske linjer i træet. Med de smukke træfarver kan du få følelsen af natur inde i hjemmet eller på restauranten samtidig med, at akupanelerne opfylder deres praktiske lyddæmpende formål.

Akupaneler har altså en æstetisk og praktisk funktion i rummet, med deres charmerende og lidt rå look, der kan give en landlig stemning, hvis resten af indretningen er i den stil. Det kan også være et komplimenterende råt og rustikt look, der giver en god kontrast til fine pynteting eller en moderne minimalistisk indretningsstil.

Fordele ved akupaneler
Der er flere fordele ved at opsætte akupaneler i et rum. Nogle af dem er, at;

De er lyddæmpende
De er miljøvenlige
De er dekorative

Akupaneler har først og fremmest en praktisk funktion i et lokale. Det dæmper akustikken i et rum. Det skyldes, at filtet, som akupaneler er udstyret med, absorberer lyden i rummet og ikke reflekterer den på samme måde som metal eller sten ville gøre. Derudover er de lavet af træ, som er et genanvendeligt materiale, der ikke er en stor miljøbelastning.

Gode placeringer af akupaneler
Akupaneler kan opsættes stort set hvor som helst, du ønsker det. De er dog ideelle til steder, hvor en refleksion af lyden gerne må være så lav som muligt eller i hvert fald dæmpet. Wallshop.dk’s forslag er;

Åbent kontorområde
Konsultationslokaler
Receptioner
Restauranter
Spillelokaler
Børneværelset
Stuen
Akupaneler er ideelle til et større lokale eksempelvis kontor eller restaurant, hvor mange mennesker er samlet, men gerne ønsker hver deres samtale eller ro til at arbejde. De er også velegnede til børneværelset, hvor larm og skrig og skrål kan forekomme i høje tonelejer og lydniveauer. Men det skal du ikke bekymre dig for, hvis du dekorerer en, to, tre eller endda alle vægge med akupaneler.

De kan også være en rigtig god løsning til dig, der elsker musik, men helst ikke vil forstyrre naboerne eller de andre beboere i huset for meget. For her kan du synge og spille lige så tosset du vil, uden det vil forstyrre voldsomt. Der er altså en del steder, hvor det er ideelt at sætte akupaneler op, men det skal ikke begrænse dig, hvis du har en anden idé!

Akustikpaneler fra Wallshop.dk
Akustikpaneler vil med deres stilfulde design kunne sætte et charmerende og moderne præg over ethvert rum. Med de linjerede træteksturer skaber de en beroligende atmosfære i eksempelvis restauranten, børneværelset eller stuen. Samtidig kan du være sikker på at få forbedret lydkvaliteten i rummet, da akustikpanelerne er udstyret med filt, der er med til at absorbere lyden i rummet. Hos os kan du finde et stort udvalg af akustikpaneler, der kan sætte et rustikt og elegant præg på væggene i restauranten eller i hjemmet.

Hvorfor vælge akustikpaneler?
Der er mange gode grunde til at vælge at få opsat akustikpaneler i et rum, såsom:

Akustikpaneler er udstyret med filt, der dæmper lyden.
De er klimavenlige – akustikpanelerne er nemlig lavet af træ, hvilket kan genanvendes. Derved er akustikpaneler ikke til belastning for miljøet.
De er elegante og dekorative og kan med deres rustikke og charmerende design være en fin tilføjelse til rummet.
Akustikpaneler er alsidige. Først om fremmest kan du vælge, om linjerne kun skal gå én vej, eller om du ønsker at kombinere flere akustikpaneler, så linjerne skaber et spændende mønster. Derudover kan akustikpaneler bruges på væggene såvel som loftet, og giver derfor rig mulighed for at få bedre lydkvalitet i ethvert rum.

Hos os forhandler vi mange slags akustikpaneler, som hver vil sætte et unikt præg på ethvert rum. Foruden deres praktiske funktion, så vil akustikpaneler med deres elegante og samtidig rustikke look give et fint pift i hjemmet, restauranten eller kontoret. Akustikpaneler er bestemt værd at investere i, og hos os kan du være sikker på at finde akustikpaneler af høj kvalitet.

Dæmp akustikken og få bedre lydkvalitet
Akustikpaneler er udstyret med akustisk filt, der sørger for, at dit rum får en markant bedre lydkvalitet og væsentlig mindre støj. Det skyldes, at filten absorberer lyden i rummet uden at reflektere den, som er tilfældet ved eksempelvis metal eller sten. Filten i akustikpanelerne er lavet i genbrugsmateriale, og er med til at forbedre akustikken væsentligt i rummet.

Akustikpaneler har til opgave at dæmpe akustikken og sørge for forbedret lydkvalitet. Panelerne kan opsættes hvor som helst, men de er især velegnet til rum, hvor der er behov for at mindske lydens refleksioner. Det er eksempelvis rum, såsom:

Stuen
Børnenes værelse
Åbne kontorområder
Receptioner
Restauranter
Altså er akustikpaneler ideelle til større rum og åbne lokaler, hvor der typisk er mange mennesker samlet. Også rum hvor der er larm i høje lydniveauer er akustikpaneler velegnet. børneværelset kan du med fordel også opsætte akustikpaneler for at mindske lydrefleksioner fra børnenes larm og skrig, hvilket typisk forekommer. Vælger du at sætte akustikpaneler op, kan du være sikker på at skabe god akustik og pifte rummet op. Hos os er god kvalitet en topprioritet, derfor kan du naturligvis gå på opdagelse i vores store udvalg af akustikpaneler af høj kvalitet hos os.

Se mere på www.wallshop.dk

KPA Company ApS
Rømersvej 33
7430 Ikast
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18066904
P nummer: 1001423462

Kontaktperson

RHK

Send til en kollega

0.047