23948sdkhjf

Desinficéring mod virus med videre

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hygiejnefokus

Med BioSan Desinfektion kan du bekæmpe alle former for mikroorganismer, hurtigt, effektivt og ikke mindst bæredygtigt.

BioSan Disinfection er et unikt produkt, som fjerner op til 99,999% af alle bakterier og vira, fx Norovirus, MRSA, Clostridium difficile, E.Coli, listeria, H3N2, Salmonella etc.
Midlet virker både akut – ved fx udbrud af Roskildesyge / Norovirus – såvel som forebyggende, da der lægger sig en beskyttende hinde hvor det bliver påført.

Midlet er testet imod en lang række mikroorganismer, herunder Corona virus som forårsager influenza med SARS og MERS til følge.

BioSan Disinfection er ikke-korroderende og kan anvendes overalt, hvor man ønsker at forebygge problemer med mikroorganismer.
Midlet er testet i henhold til EN14885 for desinficerende egenskaber og godkendt til brug i fødevare-produktion og i stalde, imens der opholder sig dyr – for det er nemlig fuldstædigt uskadeligt, for miljø, mennesker og dyr!

Effektivt mod: Bakterier, vira, svampe, sporer

Faciliteter: Hoteller, institutioner, kirker, svømmehaller, hospitaler, skoler etc., erhverv som privat. Samt både, campingvogne og andre transportmidler etc.

Hoteller, krydstogtskibe og andre steder med mange rejsende og stor udskiftning af gæster, kan med fordel bruge en Tågekanon, hvormed man hurtigt desinficerer et helt værelse, et køkken, en bus, et fly eller hvad som helst. Med BioSans 100% biologisk nedbrydelige midler, kan man endda gøre det uden omkostninger for miljø og arbejdsmiljø.

Man behøver dog slet ikke noget udstyr for at anvende midlet, idet det også leveres i praktiske 750 ml sprayflasker. Således kan man hurtigt spraye et afgrænset område; føromtalte kontaktpunkter,  omkring sanitære områder, i hygiejnekristiske områder af køkkener (BioSan desinfektion er godkendt til brug i forbindelse med fødevareproduktion, endda uden efterfølgende afskylning) og hvor ellers det måtte være relevant.

Hvor kan BioSan produkter købes?

Hvis du handler som erhvervskunde kan du købe BioSan produkterne igennem Hygiejnefokus og hvis du handler privat, er BioSan Nordic i gang med at etablere et netværk af forhandlere. Den første er Ren Zenit Rengøring & Service, som ganske snart har en webshop hvor alle produkterne også vil findes.
Er du interesseret i at blive forhandler af BioSan produkterne, enten til erhverv eller til private, kan du kontakte Hygiejnefokus, så formidler vi gerne kontakten.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hygiejnefokus

Havnecentervej 1
8500 Grenaa
Danmark
Hygiejnefokus

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.064