23948sdkhjf

Ét smøremiddel til dine maskiner, værktøjer og materialer

| Medlemsnyhed | Indrykket af OK a.m.b.a.

Oplever du ind imellem smøretekniske udfordringer? Lige fra fedtede maskiner til hudgener og dårlig lugt i værkstedet? Så har vi udarbejdet en guide til dig, og du kan få en lille forsmag her.

Vidste du, at kølesmøremidlet rehnus FU 800 kan bruges på tværs af dine maskiner, værktøjer og materialer?

FU 800 lever op til branchens krav om vandblandbare kølesmøremidler, når det gælder driftssikkerhed, gode spuleegenskaber og minimalt skum. Produktet er fleksibelt og velegnet til brug sammen med både blødt og hårdt vand. Det kan i kraft af sine bredspektrede og universelle egenskaber med fordel anvendes på tværs af maskiner og værktøjer og til de fleste materialer f.eks. messing, støbejern, stål, plastik og aluminium.

Fleksibiliteten og tolerancen er medvirkende til at optimere dit forbrug, forenkle dine processer, bidrage til produktionen – og i sidste ende til økonomien.

”Efter vi er gået over på FU 800, har vi ikke problemer med at bearbejde forskellige materialer som aluminium, støbejern og alu-bronze" - Paw Lyngaa, Maskinfabrikken Silkeborg Spåntagning A/S.

Hent vores guide og bliv klogere på kølesmøremidler

Vi har udarbejdet en guide, som giver dig de 6 vigtigste grunde til, hvorfor du skal vælge kølesmøremidlet rhenus FU 800 til din maskinpark.

Download resten af guiden her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
OK a.m.b.a.

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J
Danmark
OK a.m.b.a.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063