23948sdkhjf

Skal vi linke op på LinkedIn?

| Medlemsnyhed | Indrykket af DENIOS ApS

Bliv en del af vores DENIOS-bande

 

Man sagde engang, at internettet bare var en døgnflue, men knap 30 år efter kan alle vidst konstatere, at det ikke er tilfældet. Det samme er gældende for de sociale medier. Derfor finder du også eksperterne i miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed, DENIOS, på LinkedIn.

 

Hvad er LinkedIn for en størrelse?

Måske kender du allerede LinkedIn i forvejen, og derfor skal vi her heller ikke skrive spalte op og spalte ned om det professionelle sociale medie. Helt kort, så er LinkedIn en fantastisk platform til videndeling, sparring, netværk og jobsøgning.

 

Sådan bruger DENIOS LinkedIn

Hos DENIOS bruger vi LinkedIn til at række ud til alle, der er interesserede i at beskytte deres virksomheder, deres medarbejdere, deres produktion og miljøet. Derfor deler vi også en masse artikler, som tjener samme formål; miljøbeskyttelse og sikkerhed på arbejde.

 

Find DENIOS Danmark på LinkedIn

Vil du gerne holdes opdateret om produkter, der netop går ind i kampen for at beskytte virksomhederne selv, medarbejdere og miljøet, så skal du følge os (DENIOS Danmark) på LinkedIn. Vi holder dig opdateret om artikler, produktnyheder, guides og DENIOS nyt.

 

Bliv en del af vores DENIOS-bande

Når du bliver optaget i vores DENIOS-bande på LinkedIn, så får du hverken et kælenavn, en motorcykel eller en jakke med rygmærke. I stedet får du indsigt i produkter, nyheder, artikler, DENIOS nyt, produktnyheder og guides. Så skal du være opdateret på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed? Så følg DENIOS Danmark her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DENIOS ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
DENIOS ApS

Billeder & videoer

Container til gasflaskerFalcon sikkerhedskandeMembranpumpeTromleløfterGnistfrie stiftnøglerTappestationSystemcontainerSprøjteflaskeSolidMaxx depotbio.x rengøringsbordAntistatisk måtteGnistfrit værktøjLøftebordPolySafe depotTappestationTromlerSpillGuard

Send til en kollega

0.109