23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Derfor skal du opgradere din ERP løsning til skyen

En almindelig mobiltelefon med tastatur er nok til at foretage og modtage telefonopkald, men formålet med mobiltelefonen er i dag meget mere end det, og ingen kan forestille sig en verden uden en smartphone tilsluttet til et lynhurtigt internet.

Af: Thomas Johansson, Sales Manager, Customer Operations, Columbus.

Når en enhed som en mobiltelefon har udviklet så meget i de sidste to årtier, kan du prøve at forestille dig, hvor mange forandringer der må være sket inden for ERP software, som virksomheder er afhængige af i deres daglige drift.

Ligesom al anden teknologi har ERP også udviklet sig gennem årene. Selvom vi endnu ikke kan se langtidseffekterne af ikke at opgradere ERP systemer til en cloud-baseret løsning, er det afgørende vigtigt, at vi gør det og får fordelene ved de teknologiske fremskridt, som for eksempel e-handel, smartphones, IoT og kunstig intelligens. Mange mindre og nystartede virksomheder over hele verden udnytter allerede de cloud-baserede ERP systemer til at styre deres virksomhedsdrift bedre og øge overskuddet.

Opgrader din eksisterende ERP software til den cloud-baserede løsning, hvis et eller flere af disse punkter er relevante for din virksomhed:

Understøt en millennial, mobil arbejdsstyrke
Der er en stigende tendens til, at millennial medarbejdere foretrækker at arbejde på deres egne mobile enheder andre steder end på arbejdspladsen for at være mere produktive. Derfor skal din ERP kunne understøtte hurtigere field services. Det kan have afgørende betydning for virksomheden, at der straks er adgang til salgsrepræsentanter og andre afdelinger. Mens de oprindelige ERP systemer understøtter adgang fra en bærbar eller stationær computer, kræver den digitale udvikling flere fleksible løsninger, der understøtter specifikke apps til mobile enheder. Det betyder, at ERP løsningen skal understøtte arbejdsmængder og data, der er direkte adgang til i skyen.

Cloud-baserede ERP systemer, som har en altid fungerende infrastruktur og en brugervenlig grænseflade.

Tilslut smart til IoT enheder
Den manglende evne til påkrævet nødvendig innovation på grund af platformens manglende fleksibilitet øger risikoen for at blive mindre konkurrencedygtig på markedet. En af hovedfunktionerne i ERP er strømliningen af forsyningskæden. Selv om din eksisterende ERP måske understøtter din virksomhed tilstrækkeligt i øjeblikket, er den muligvis ikke lige så effektiv som et cloud-baseret ERP system. Et moderne ERP system kan hjælpe dig med at styre dit lager ved at udnytte smarte IoT enheder og optimere styringsprincipperne i forsyningskæden, hvorved spild elimineres, overskud forbedres, og værdien af hele din forsyningskæde maksimeres, så du er forberedt til fremtiden.

Overhold sikkerheds- og brancheregler
Informationssikkerhed er et af de største problemer, virksomheder, forbrugere og myndigheder står over for hver dag. Det kan have voldsomme konsekvenser for virksomhedens brand, økonomi og medarbejdermoral, hvis virksomheden ikke er i stand til at sikre kundedata. De nye love om databeskyttelse som for eksempel GDPR i Europa og California Consumer Privacy Act i USA betyder, at virksomheder er nødt til at gennemgå de svage punkter i deres løsninger i selve virksomheden. Installationen af sikkerhedspatches og opgraderingen af applikationer giver afbrydelser for brugerne og i tjenesterne fra tid til anden, men det er alligevel en vigtig opgave for at sikre, at løsningen hele tiden er opdateret.

Da det er udbyderne, der styrer og vedligeholder cloud-baserede ERP systemer, begrænses næsten alle de sikkerhedsrelaterede risici. Det er også nemmere at håndtere de løbende opgraderinger, der holder løsningen teknologisk opdateret.

Hvornår bør du gå over til cloud-baseret ERP?
Det handler altid om hvornår, ikke hvorfor. Hvis du i øjeblikket for eksempel bruger AX eller NAV ERP forretningsløsning, tilbyder det ikke de samme funktionaliteter eller funktioner som en Dynamics 365 forretningsløsning, og det kan hindre dig i at forstå dine kunders behov, udvikle dig og vækste.

Med Dynamics 365 behøver du ikke arbejde med dyre og tidsslugende opdateringer hvert år, da teknologiudbyderen sørger for at frigive den nyeste version af din software til skyen. Disse kontinuerlige opdateringer sikrer, at din ERP løsning er up-to-date og i den nyeste version, og det er en mere praktisk og rentabel måde at opdatere software til de nyeste versioner på.

Præcis ligesom på din smartphone kan du udvælge og installere add-on løsninger, moduler og funktionaliteter, du har brug for til din ERP, så din virksomhedsdrift kan nå sit sande potentiale. Hvis man undlader dette, kan selv veletablerede organisationer gøre sig selv overflødige.

Kom igang med din Cloud rejse! Download vores guide og få 8 fordele som Cloud teknologien kan give din forretning.

Downloade guiden

Columbus A/S
Lautrupvang 6
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13228345
P nummer: 1018457497

Send til en kollega

0.047