23948sdkhjf

Maskinbygger fik konkurrencefordel og høj kundetilfredshed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bagger-Nielsen ApS

Den nordjyske maskineproducent, Nord Machinery, har valgt Bagger-Nielsen som leverandør af kabelforskruninger og beskyttelsesslanger til deres anlæg. Det gav dem både en klar konkurrencefordel samt en høj grad af tilfredshed hos kunderne.

Da direktøren for Nord Machinery, Ruben Uldal Hansen, gik på Google for at finde en leverandør af kabelforskruninger, vidste han ikke at han senere ville komme til at stå med en løsning, som gav ham en konkurrencefordel i forhold til de øvrige producenter.

”Da vores maskiner udfører processer direkte over og omkring ikke skærmede fødevarer, er det et ufravigeligt krav fra NORD-machinery, og en forventning fra vores kunder, at maskinerne er ekstremt rengøringsvenlige og hvor muligt også har antibakterielle egenskaber," fortæller Ruben Uldal Hansen.

”Bagger-Nielsens forståelse for vores forretning gjorde at vi ret hurtigt fik designet en løsning med både kabelforskruninger og beskyttelsesslanger," fortæller direktøren og fortsætter: "Vi sætter en stor ære i at være lidt anderledes end vores konkurrenter og lige netop dét har Bagger Nielsen været med til at sikre med deres produkter og viden."

Læs hele casen her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bagger-Nielsen ApS

Svalehøjvej 10
3650 Ølstykke
Danmark
Bagger-Nielsen ApS

Billeder & videoer

Kabelforskruninger fra Bagger-Nielsen på anlæg fra Nord MachineryKabelforskruninger fra Bagger-Nielsen på anlæg fra Nord Machinery

Send til en kollega

0.126