23948sdkhjf

Corona status: Vi holder stadig hjulene i gang

| Medlemsnyhed | Indrykket af KS Gruppen A/S

Hjulene ruller stadig væk hos os, men på grund af den internationale Corona virus situation har vi også iværksat en række tiltag for at sikre vores medarbejderes og samarbejdspartneres sundhed og sikkerhed.

Det betyder, at du stadig kan kontakte os på både telefon og e-mail. Vi har dog en meget reduceret bemanding på kontoret, idet alle eksterne sælgere, hovedparten af den interne sælgerstab og administrationen arbejder hjemmefra eller afholder ferie. Så hav venligst lidt tålmodighed, hvis vi ikke svarer lige med det samme.

Alle planlagte møder og besøg hos vores kunder, har vi valgt at aflyse- disse klares så vidt det overhovedet er muligt via telefonen. Men har du et presserende behov for rådgivning, som ikke kan klares på mail eller telefon, så aflægger vi dig naturligvis gerne et besøg efter nærmere direkte aftale. Du skal dog forvente, at vi tager vores forholdsregler for at beskytte vores medarbejdere og dig bedst muligt.

Vi har sikret os at vores primære hovedleverandører pt. også kan overholde deres lovede leverancer til os og alle indgåede ordrer bliver altså stadig ekspederet løbende. Vi er naturligvis meget opmærksomme på at situationen hurtigt kan ændres og vi følger derfor løbende op på status hos vores samarbejdspartnere. Som kunde vil vi naturligvis opdaterer din ordre og holde dig grundigt informeret.

Vi vil som altid se frem til at høre fra dig og skulle du have spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på 98 15 15 11 eller sende en e-mail til ks@ks-gruppen.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
KS Gruppen A/S

Troensevej 20
9220 Aalborg Ø
Danmark
KS Gruppen A/S

Send til en kollega

0.062