23948sdkhjf

Ultimative løsninger til at fjerne olietåge

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

En sund investering, der gør alle glade

Et velfungerende værksted er alfa-omega i mange virksomheder, hvor høje produktionsmål skal opfyldes. Forsinkelser som følge af sygedage hos medarbejdere, uheld på grund af glatte gulve eller driftsstop på grund af forurenet elektronik kan være en dyr affære.

Hvad forårsager olietågen?
Næsten al maskinbearbejdning danner olietåger i et vist omfang. Olietågen kan opstå ved varmen som bliver udviklet under maskinbearbejdningen, ved anvendelse af højhastigheds rotationsenheder, spuledyser eller hvor man bruger emulgerede olier, semi-syntetiske skærevæsker og kølemidler. Tågerne udgør en potentiel sundhedsfare for medarbejderne, er skadelige for udstyret og i nogle situationer kan selv de færdige produkter blive forurenet. Tågerne skal derfor af helbreds- og miljømæssige årsager fjernes og helst genanvendes.

Olietåger medfører næsten altid oliebelagte lokaler, udstyr og produkter
Både olierøg og olietåge er forbundet med en lang række risici og skal derfor fjernes. Sker dette ikke lægger olietågen sig på samtlige overflader, den kommer i berøring med og gør derved gulve glatte, tiltrækker støv og andre snavspartikler og der er risiko for ufrivillige produktionsstop samt at  rørsystemer blokeres. Der er en brandfare ved, at en del af olietågen havner i udsugningsanlægget.

Olietåge kan give utilpashed og kroniske sygdomme
Er man ofte i kontakt med olietåger kan man få åndedrætsproblemer, allergiske reaktioner eller hudproblemer, hvilket i sidste ende kan medføre astma eller andre kroniske sygdomme. De første tegn på, at arbejdsmiljøet er dårligt er ofte hoste, stakåndethed og en generel utilpashed.

En sund investering
At kigge på olietågeudsugningen kan derfor være en sund investering, der betaler sig. Bedre arbejdsmiljø betyder nemlig ganske enkelt, at medarbejderne kan udføre et bedre stykke arbejde. Mennesker, der arbejder på værksteder har langt nemmere ved at koncentrere sig om deres arbejde, når de arbejder i ren luft. Hvis medarbejderne skal håndtere udstyr og emner, der er dækket af et tyndt lag olie, giver det et dårligt arbejdsmiljø og er ikke produktionsvenligt.

Reglerne skærpes konstant
Reglerne for partikeludslip skærpes konstant og det kan være en stor udfordring for danske virksomheder at sikre sig, at man hele tiden er på forkant med situationen og benytter de løsninger, der lever op til kravene.

Ren luft betaler sig
AVS Danmark er leveringsdygtig i løsninger til både enkelte maskiner og komplette systemer og til alle typer applikationer fra grove olier til fine partikler.

Kontakt os på 4656 4343 eller se mere via linket herunder om vores løsninger fra Filtermist og Absolent, der kontinuerligt renser luften for op til 99,97% af olien. Med disse løsninger undgår du også brandfaren ved, at en del af olietågen havner i dit udsugningsanlæg.

www.avsdanmark.dk/produkter/filterteknologi

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.111