23948sdkhjf

Så mange fordele får du, når du køber plast hos os ...

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gottfred Petersen A/S

... UDEN at det koster dig én krone!

Tænker du, at plast er dødt, kan vi kun svare NEJ. Vores plast-univers er mere aktuelt nu end nogensinde før – og at vi har ændret navn til GP INDUSTRI, betyder bare, at vi har skaleret op på plast til den danske industri – særligt med fokus på TEKNISK PLAST. Læser du med, fortæller vi dig mere om, hvad du kan med plast ↓

Plast er ikke bare plast …
» Hos Gottfred Petersen har vi altid været kendt for et meget omfattende produktprogram i plast. Men plast er bestemt ikke bare plast. Og plast er ikke kun PE, som er den mest almindelige betegnelse for polyethylen.

I GP INDUSTRI opererer vi også med alt fra bio-plast til hav-plast med en stor forkærlighed for teknisk plast. Og for at give dig en bedre forståelse af, hvad teknisk plast er, og hvad det kan, skal du prøve at forestille dig processerne på et maskinværksted. Her skaber du typisk alle former for metal-emner i din CNC-maskine, ligesom du drejer emner, borer i og sliber på elementer i metal.

Vi gør fuldstændigt det samme!

Vi skaber bare samtlige dele og emner i teknisk plast. Og i hvilken som helst type:

  • Plast, der kan være elektrisk ledende
  • Plast, som er godkendt til fødevareindustrien
  • Plast, udviklet i renrum og godkendt til medicinalindustrien
  • Kompositmaterialer, hvor plasten er kombineret med et øvrigt materiale som teflon eller rustfrit stål.

I et samarbejde med Micro Matic A/S skaber vi for eksempel endestykker i POM til deres taphaner, som bliver skåret og poleret, så de er bløde og rare at røre ved, forklarer Ulrik Mogensen, salgschef her hos GP INDUSTRI, imens han holder døren ud til det lager, der til dagligt huser tusindvis af produkter til industrien i alt fra plast til rustfrit stål.

Er du til propper eller et færdigstøbt plastprodukt i 3D?
» Fordi plast udgør det fundament, vi står på, er dét at sprøjtstøbe eller bearbejde teknisk plast altid en spændende udfordring. Og kommer du forbi, kan du sagtens gå ind i vores plastafdeling og komme ud med et færdigstøbt plastprodukt i 3D …

Du kan også sagtens komme forbi og købe folier med korrosionsbeskyttelse, krympefolier og indpakningsposer på mål. I de tilfælde ser vi det som vores fornemmeste opgave at toppe dit indkøb med en række services og metoder, der er med til at støtte dig i den måde, du køber ind på, håndterer dit lager på og producerer på.

» Læs hele artiklen og få et indblik i de fordele, du får, når du køber plast hos os! «

Har du spørgsmål, undrer du dig eller vil du bare gerne vide mere om, hvad vi kan hjælpe dig med i løsninger udi plast? Uanset, er du altid velkommen til at give os et kald eller sende en mail.

Vi glæder os til at tale med dig!

Ulrik Mogensen
Salgschef
Telefon: +45 63411232 | umo@gottfred.dk

Anders West Matthiesen
Intern/Ekstern Salgskonsulent
Telefon: +45 63411231 | awm@gottfred.dk

Susanne Rytter Madsen
Intern/Ekstern Salgskonsulent
Telefon: +45 63411234 | srm@gottfred.dk

Morten Nielsen
Intern/Ekstern Salgskonsulent
Telefon: +45 63411271  |  mon@gottfred.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gottfred Petersen A/S

Langelandsvej 15
5000 Middelfart
Danmark
Gottfred Petersen A/S

Send til en kollega

0.094