23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Uendelige muligheder med vakuum

Grib og flyt dine emner – fra enkelte metaldele til tunge kasser på et samlebånd

Vakuumteknologi er langt bredere end man forestiller sig og omfatter alt fra fremstilling, opbevaring, filtrering og kontrol, til selve håndteringsværktøjerne.

Vores magnetventiler optimerer mange typer applikationer inklusive palleteringssystemer, sorteringsmaskiner, pakke og poseåbningsmaskiner, på robotter, vakuumpakning af varer, og andre applikationer, hvor der er behov for at kunne skifte mellem vakuum og f.eks. atmosfærisk tryk med høj hastighed.

Grib og flyt alt fra små dele til tunge kasser
Med vores komplette vakuumprogram løser vi håndteringsopgaver fra helt små dele til høreapparater og medico-udstyr til fiberkarosseridele til automobilindustrien. AVS er leveringsdygtig i alt fra pumper og tanke, til filtre, ventiler, ejektorer og naturligvis sugekopper. Med vores Octopus-løsning er hele opgaven samlet i et værktøj.

Effektiv og hurtig håndtering af finerplader
Store, tynde og lette finerplader løftes uden problemer med vores bælg-sugekop, der henter ét ark ad gangen uden hverken at skade, ødelægge eller røre de andre plader. Pladerne bliver vendt og derefter repositioneret med et fast, blidt greb, som du kan  se i videoen.  

Vi samarbejder med Vuototecnica, der er blandt de førende på markedet når det drejer sig om Vakuumløsninger. Ønsker du at følge med i den nyeste viden og information om Vakuumteknologi, kan du se mere på www.VacuumDaily.net

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, hvor vi sidder klar til at hjælpe. Du kan se mere om vakuum løsninger via linket herunder eller ved at downloade vores folder i menuen i højre kolonne.

www.avsdanmark.dk/produkter/vakuumteknologi

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

MAD
Marketing AVS Danmark
marketing@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.063