23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vis dit showroom, domicil eller typehus frem online

Pressemeddelelse...Tick Cad bliver dansk forhandler af 3D-scanning og -visualisering fra Matterport, som gør det nemt at flytte den kritiske messeindsats eller fremvisning online.

”Forårets fagmesser er kritiske for danske virksomheders salgsindsats, men alt er aflyst i måneder frem. Samtidig er ejendomsmarkedet ved at gå i stå, fordi kunderne bliver hjemme. Vi taler dagligt med virksomheder, der er desperate, fordi de ikke kan vise deres produkter, typehuse eller ejendomme frem. Det gør en allerede svær situation meget værre,” siger direktør Karina H. de Lichtenberg fra Horsens-virksomheden Tick Cad.

”Derfor har vi indgået en aftale med Matterport om at forhandle deres 3D-scanningsløsninger i Danmark. De gør det nemt at scanne hele produktionsmiljøer, huse eller showrooms, lægge det online og give kunderne et flot og retvisende indtryk af, hvordan alt tager sig ud,” tilføjer hun.

Hent Pressemeddelelse

Løsningen består af to dele: Et brugervenligt kamera, der scanner hele rum – samt en softwareløsning, der gør det nemt at lægge scanningen online og berige med beskrivelser af valgmuligheder og indretningsforslag.

"Vi er begejstrede for, at Tick Cad nu repræsenterer os i Danmark. De er en perfekt match til Matterport. Kunder vil drage fordel af Tick Cads Matterport-ekspertise og hjælpe dem med at omdanne ethvert projekt til en nøjagtig digital tvilling, der vil strømline præsentation og dokumentation." tilføjer Jorge Rojas, Global Channel Manager.

”Som kunde kan du ”gå” rundt i det scannede miljø og se præcis det samme, som hvis du var fysisk til stede. Du kan også måle på visualiseringen, om f.eks. et bestemt møbel kan være i huset. Fuldstændig som hvis du gik fysisk rundt med en tommestok,” forklarer Karina H. de Lichtenberg.

Med en aftale med Tick Cad får virksomheden scanningskamera, onlineværktøjer og op til tyve visualiseringer på deres hjemmeside, som man hurtigt kan skifte efter behov.

Softwaren er let at bruge, så medarbejderne hurtigt lærer at tagge en visualisering og give kunden en oplevelse af at blive vist rundt i miljøet af en fagkyndig.

Hele softwaredelen ligger i skyen, kræver ikke installation, og Tick Cad hjælper virksomheden, så man hurtigt kommer godt i gang med præsentationerne og kan tage hul på en god dialog med kunderne.

For yderligere information kontakt venligst

Tick Cad tlf. +45 72 118 184

www.tickcad.dk

matterport@tickcad.dk

Tick Cad ApS
Sverigesvej 19
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35254315
P nummer: 1018540335

Kontaktperson

CBK
Camilla Bolvig Kyed
cbk@tickcad.dk

Send til en kollega

0.046