23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ajcons forcer er bygherrens fordel

Fagpersonerne og svarene er én opringning væk, når spørgsmålene og udfordringerne melder sig ude på byggepladsen. Det er én af fordelene ved at samarbejde med Ajcon, der har samlet alle kompetencer under samme tag.

Siden 1975 har Ajcon fokuseret på og specialiseret sig i byggetekniske løsninger til fødevare- og catering-industrien, pharma-industrien og transportsektoren. Det betyder, at Ajcon har erfaringen og indsigten, der skal til for at levere byggetekniske løsninger, der matcher de høje krav og behov, som både kunder og myndigheder har til projekterne. 

“Vi finder den bedste løsning. Tid, økonomi og praktik skal hænge sammen. Vi er i tæt dialog med bygherren og holder hele tiden vores arbejde op mod bygherrens behov, forventninger og ønsker. Ofte kommer vi med forslag til løsninger, som er omkostningsbesparende i forhold til det, bygherren havde forestillet sig – naturligvis uden at gå på med kompromis med hverken kvalitet eller funktion,” siger konstruktionsingeniør, hos Ajcon, Lars Pedersen Boll.

Læs hele artiklen her.

Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma A/S
Hjulmagervej 8
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71312518
P nummer: 1002340305

Kontaktperson

CW
Christian Wihrs
Adm. direktør
cw@ajcon.dk

Send til en kollega

0.047