23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Styrket ergonomi og rengøringsvenlighed i zoologiske haver

En zoologisk have havde brug for et løftebord til behandling af dyr. Vi lavede et rustfri løftebord der både gjorde arbejdet mere ergonomisk korrekt og bordet lettere at rengøre. Løsningen er populær og er produceret talrige gange.

Udfordringen

Udfordringen var at designe et bord til behandling af dyr fra en Zoologisk have. Disse dyr er ofte store, og der var brug for et løftebord til behandling af dem efter bedøvelse. Så kunne personalet arbejde med dyrene den rigtige arbejdshøjde. Bordet skulle også være let at rengøre.

Løsningen
Løsningen blev et dobbelt horisontalt løftebord i rustfri stål, der kan løfte 2 ton. Et rustfrit løftebord er robust og kan klare intensiv rengøring og desinfektion. Desuden har løftebordet et afløb, der gør det ekstra nemt at rengøre efter brug. En afløbsslange kan sættes på efter behov.

Bordet har monteret drejelige hjul, så personalet ikke skal slæbe fx et stort, bedøvet dyr for langt. Hjulene har bremser, og der er ligeledes monteret en speciel bremsepedal.

Sikkerheden for dyret er også i top, og derfor kan man, når det er nødvendigt, påsætte 6 bøjler på løftebordets platform for at sikre, at dyret ikke falder ned under behandlinger. Der er fastsat ringler på bøjlerne for at kunne spænde farlige dyr fast og dermed sikre personalet, imens de arbejder, hvis dyret skulle vågne før planlagt tid.

Vil du se mere om denne løsning? klik her

Eller ønsker du inspiration til dine løfteudfordringer? Se meget mere her: 

 

TRANSLYFT A/S
Aalborgvej 321
9352 Dybvad
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15201304
P nummer: 1000879500

Kontaktperson

KBS
Katrine Bak Samallo
Marketingkoordinator
+45 96474630 kb@translyft.com

Send til en kollega

0.047