23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SafeExIT A/S leverer RIMO flugtvejsarmatur til Riyadh Metro

Riyadh Metro – er et prestigeprojekt til omkring $22,5 milliarder SafeExIT har vundet en lille bid af projektet…

Igennem de seneste 4 år har vi, i samarbejde med det Indiske Raychem RPG, arbejdet på at designe og konstruere flugtvejsarmaturer til Riyadh Metro stationer. Og i November 2019 landede ordren hos os og det konkrete arbejde kunne gå i gang. De tre metro linjer, Line 4, Line 5 og Line 6 er, med en samlet track længde på ca. 63 km –  er blot en lille del af det samlede anlæg på ca. 176 km. Vi blev bedt om at levere 563 stk. flugtvejsarmaturer til i alt 27 stationer.  Armaturerne er designet med reference til RIMO flugtvejsarmatur, som vi tidligere har leveret til Cityringen på Københavns Metro stationer. RIMO flugtvejsskiltene til Riyadh Metro har de ekstra krav, at de skal kunne monteres på forskellige måder; ud fra væg, ned fra loft og direkte på væg, hvilket krævede udvikling af special beslag. Derudover er armaturerne sortlakerede og ikke som i København børstet stål.

 Armaturkabinetterne og piktogramboksene til de i alt 4 forskellige versioner, er produceret i Danmark i samarbejde med hhv Hougaard & Koefoed og Induflex Plastforarbejdning. El-komponenter er skabt i samarbejde med andre danske underleverandører  – og til trods for at vi, lige som resten af verden blev ramt af Covid19 i begyndelsen af marts, og derfor måtte vente lidt længere på nogle  af komponenterne, så har flittige hænder i de seneste to uger arbejdet hårdt på værkstedet i Glostrup for at samle, montere og pakke de 563 flugtvejsskilte, så de nu om få dage kan sendes af sted til Riyadh.

Hvis du ønsker mere information om os eller har et konkret projekt, du ønsker sparring omkring er du velkommen til at kontakte os på telefon 4345 5010 eller på kontakt@safeexit.dk. Du kan også se flere projekter på vores Safeexit.dk

SafeExIT A/S
Herstedøstervej 19
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20365773
P nummer: 1004264475

Send til en kollega

0.047