23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Starterkulturer hos Kiranto Foods

Her i vores nyeste udgave af Fokus, kan du læse om starterkultur og hvad vi kan tilbyde jer.

Der findes mange typer starterkultur til spegepølser. Når man vælger starterkultur til sin produktion, er der flere forhold at tage hensyn til som f.eks.

  • Hvilken type spegepølse?
  • Hvilket salt/vandforhold er der i recepten?
  • Hvilke råvarer anvendes?
  • Tid vs. økonomi?
  • Fødevaresikkerhed?

Derfor er det altid en god idé at tage fat i din leverandør for at få den rette vejledning.

Hos Kiranto Foods kan vi hjælpe og vejlede dig med den rette starterkultur eller måske give dig inspiration til nye spegepølser, som skal afprøves.

 God læsning! 

Bang & Bonsomer A/S
Rugmarken 40
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24056414
P nummer: 1001568707

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047