23948sdkhjf

Skal din robot arbejde hurtigt og præcist?

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Gribeløsninger til pick & place

Vi tilbyder gribeløsninger til dig, der stiller krav til fleksibilitet, præcision og hurtighed hos robotapplikationerne, så du problemfrit kan løft og flyt fra én bearbejdning til en anden.


Vi beskæftiger os med avancerede automatiseringsløsninger og tilbehør til robotter og vi har løsningen til de mange producenter, der stiller krav til fleksibilitet, præcision og hurtighed hos robotapplikationerne, herunder UR+ tilpassede transportbånd, gribere, linære roterende servo aktuatorer, der giver resultater i særklasse, vakuumløsninger og meget mere.

Vores transportbånd fra Dorner indgår som en fast del af Universal Robot’s tilbehørsprogram. Dette program kaldes UR+ og består udelukkende af tilpassede produkter og tilbehør, der kan samarbejde med UR’s robotter og styres af UR’s controller.

Vores løsninger og produktprogram har høj kvalitet, da vi forhandler markedsledende produkter fra Dorner, SMAC, Vuototecnica, Proportion Air, Eclipse, New Era m.fl.

Ønsker du mere information?

Kontakt os på 4656 4343, hvor vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også se mere om vores tilbehør til robotter via linket herunder.

www.avs-robotteknologi.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109