23948sdkhjf

Stor efterspørgsel på kundespecifikke kitsæt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Carsten Holm A/S

Leverandør & producent af standard- og specialtætninger Carsten Holm A/S har gennem de seneste år oplevet stor efterspørgsel på kundespecifikke kitsæt. Kunderne har fået øjnene op for de åbenlyse fordele, det giver at samle pakningsdelene i et sæt.

Af Karina Davids - kdmarketingsupport

Flere og flere af vores service- og vedligeholdelseskunder foretrækker at få sammensat deres egne unikke kitsæt. Et kitsæt er en samling af pakningsdele, der passer til en specifik applikation. ”Vi oplever, at de bruger meget tid inden de er klart til at bestille de enkelte pakningsdele separat og risikere fejlbestillinger. De vil hellere spare tid og penge ved at samle pakningerne i et komplet sæt. På den måde har de altid det rette sæt klar, og det er nemt og hurtigt at bestille”, fortæller salgschef i Carsten Holm A/S, Michael Jacques Lauritsen.

Et utal af kombinationsmuligheder
Et kitsæt fra Carsten Holm A/S kan sammensættes på et utal af forskellige måder i forhold til produktsammensætning, materiale, dimensioner og styktal. Det er kundens ønsker og behov, der bestemmer sammensætningen af kitsættet, der for eksempel kan bestå af følgende enkeltdele:

Vi gør det nemt for dig
Når vi har fundet den rette sammensætning, der matcher det originale kitsæt bedst muligt eller endda optimerer det, sørger vi for at udarbejde indholdsliste, referencenummer og et unikt varenummer, så vores kunder altid nemt og hurtigt kan genbestille sættet.

Skal vi også hjælpe dig med at spare tid på bestilling af pakninger? Så kontakt vores kundeservice på tlf. 62 62 52 55 eller på mail@carstenholm.dk. Du er også velkommen til at finde yderligere informationer på vores hjemmeside.

Om Carsten Holm A/S

  • Virksomheden blev grundlagt af Carsten Holm i 1979.  I dag er den familieejede virksomhed overtaget af anden generation.
  • Carsten Holm A/S udvikler, producerer og markedsfører standard- og specialpakninger til alle grene af dansk og international industri.
  • Virksomheden beskæftiger i dag 34 medarbejdere i Danmark og 10 medarbejdere i virksomhedens kinesiske datterselskab, Holm Sealing Solutions LTD, i Suzhou i Kina.

     


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Send til en kollega

0.14