23948sdkhjf

Succesfuld FAT test af bigbag-anlæg til Litauen

| Medlemsnyhed | Indrykket af PanPac Engineering a/s

På trods af corona-krisen, har vi afholdt en succesfuld FAT test af et fuldautomatisk bigbag fyldesystem til en litauisk producent af gødning.

Testen blev gennemført sammen med kunden på lang afstand via live videoer af et bigbag fyldesystem i drift, og via Microsoft Teams, og forløb ganske tilfredsstillende for begge parter.

Kapacitet for anlægget er: 120 sække/time (500 kg sække), og generelt er kapaciteten for dette type anlæg op til 100 bigbags/time (1000 kg)

Bigbaglinjen er nu blevet skilt ad, og sendt til kunden i Litauen, som selv skal installere anlægget i de kommende uger.

God dialog med kunden

Ifølge Sales Manager, Hans-Henrik Brusholt, har samarbejdet med kunden fungeret rigtig godt siden den første kontakt tilbage i september 2019, og ligeledes har kommunikationen med kundens indkøbs- og tekniske afdelinger været ret god og effektiv. 

Nu ser vi frem til, at bigbaglinjen kommer op at køre hos kunden i fuld hastighed, hvilket vil bidrage til en effektiviseret produktionslinje hos kunden, ikke kun økonomisk set, men også i et arbejdsmiljømæssigt henseende.

Hos PanPac Engineering følger vi vores strategi om at øge salget af vores fuldautomatiske bigbag fyldeanlæg i de østeuropæiske lande, så denne ordre til Litauen har stor betydning for os. Den giver os mulighed for at markedsføre vores anlæg overfor en større gruppe producenter af gødning, hvoraf flere af disse vil være potentielle aftagere af et fuldautomatisk bigbag fyldeanlæg.

Det er ikke kun indenfor gødningsindustrien, at vi ser et potentiale for vores fyldesystemer, men også indenfor mange andre industrier som producerer granulerede materialer i bulk, og disse er vi i gang med at opspore sammen med vores forhandlere på de østeuropæiske markeder”, slutter Hans-Henrik Brusholt.

 

www.panpac.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PanPac Engineering a/s

Industrivej 18
9490 Pandrup
Danmark
PanPac Engineering a/s

Send til en kollega

0.172