23948sdkhjf

Sprit nye bagagevogne til lufthavn

| Medlemsnyhed | Indrykket af KS Gruppen A/S

KS Gruppen A/S har netop leveret 250 stk. funklende nye og brugervenlige aluminiums bagagevogne fra vores samarbejdspartner EXPRESSO i Tyskland til Aarhus Airport (AAR).

Lufthavnens gamle vogne havde kørt i 20 år og i forbindelse med at lufthavnen bliver udbygget, blev altså også de moderniseret.  Expresso bagagevognen er takket være sin aluminiums konstruktion, brugervenlige design og store manøvredygtighed, den perfekte bagagevogn til brug på steder, hvor pladsen er trang og i smalle passager. Expresso vognen, vi har leveret til AAR, har tre store letløbende og afsmitningsfrie gummihjul og en egenvægt på bare 16 kg. Den er derfor let at manøvrere, særdeles stabil at køre med og vælter ikke let.

"Vi er glade for at være medvirkende til at Aarhus Airport A/S efter den store modernisering og udbygning, der er i gang i øjeblikket, kommer til at fremstå imødekommende og sprit ny for såvel lufthavnens personale som for passagerer." - siger Claus Svensk Jessen, administrerende direktør i KS Gruppen

Høje krav til standard og service

I en lufthavn er der utroligt høje krav om standard og service. Passagererne skal bruge vogne til at transportere kufferter og håndbagage samt transitvogne alt efter, hvor i lufthavnen de befinder sig. Alle skal nøje udvælges med øje for sikkerhed, effektivisering, brugervenlighed og funktionalitet, så de mange brugere får det bedste indtryk af lufthavnen og den letteste og mest gnidningsløse start på deres ferie eller forretningsrejse. Der stilles fra lufthavnens side ligeledes store krav til materiellets levetid og minimale omkostninger i forbindelse med vedligehold og rengøring på trods af tusindvis af brugere hver dag.

Vi holder hjulene kørende i en hektisk hverdag

I en lufthavn er der utroligt høje krav om standard og service. Passagererne skal bruge vogne til at transportere kufferter og håndbagage samt transitvogne alt efter, hvor i lufthavnen de befinder sig. Alle skal nøje udvælges med øje for sikkerhed, effektivisering, brugervenlighed og funktionalitet, så de mange brugere får det bedste indtryk af lufthavnen og den letteste og mest gnidningsløse start på deres ferie eller forretningsrejse. Der stilles fra lufthavnens side store krav til lang levetid og minimale omkostninger til vedligehold og rengøring på trods af tusindvis af brugere hver dag.

Foruden bagagevognene fra Expresso forhandler vi ligeledes hele Expresso’s sortiment af de unikke og modulopbyggede aluminiums sækkevogne, samt Expresso’s øvrige produkter til intern transport. Og derudover har vi selvfølgelig også vores andre løsninger, som kan hjælpe dig i hverdagen, så som palleløftere og lagervogne m.m. Alle vores transportløsninger er designet og fremstillet til at være brugervenlige, fleksible og ikke mindst til at have en lang problemfri levetid.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
KS Gruppen A/S

Troensevej 20
9220 Aalborg Ø
Danmark
KS Gruppen A/S

Send til en kollega

0.062