23948sdkhjf

Automatisk maskinbetjening fra Gibotech til Skovby

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

Skovby Møbelfabrik har stor glæde af deres automatiske maskinbetjening.

Målet om at producere mere på mindre plads og nedbringe gennemløbstiden er nået bl.a. ved at investere i automationsløsninger fra Gibotech. Samtidig håber virksomheden, at automatisering kan være med til at fastholde produktion og dermed arbejdspladser i Danmark. 

Med en automatisk maskinbetjeningsløsning udviklet af Gibotech er resultatet, at Skovby har opnået deres mål om at få en fuldautomatisk produktionscelle. Det giver samtidig den fordel, at de kan køre kontinuerlig produktion, og kan køre produktion gennem alle pauser. Og da den er ubemandet, kan virksomheden naturligvis producere mere med det samme antal medarbejdere. 

- Hele forløbet fra vi startede op og vi fik beskrevet, hvad det var vi ville og hvilke komponenter, vi havde en idé til vi skulle producere, fik Gibotech dem i huset og kom tilbage med et løsningsforslag. Da det så kom herop på fabrikken, var det meget køreklar og kom rigtig hurtigt til at drifte, lyder det fra Preben Rasmussen, adm. direktør på Skovby Møbelfabrik.

Se videoen


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11