23948sdkhjf

Verdensnyhed: Ægte Deep Learning - direkte i et smart kamera

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cognex Service Ltd

Løser komplicerede applikationer indenfor OCR, assembly verifikation og defekt detektering

In-Sight D900 er et smart kamera drevet af In-Sight ViDi-software designet specifikt til at køre deep learning applikationer direkte i et stand-alone smart kamera. Denne indlejrede løsning hjælper fabriksautomatiseringskunder til let, at løse udfordrende industrielle OCR, monteringsverifikation og tilfældige defektdetekteringsapplikationer overalt på linjen, der tidligere har været vanskelige at programmere med traditionelle, regelbaserede maskinvisionsværktøjer. Processer som ofte bliver løst ved meneskelig inspektion. 

In-Sight ViDi-applikationer distribueres på In-Sight D900-smartkameraet uden behov for en pc, hvilket gør deep learning-teknologi tilgængelig for ikke-programmerere. Den bruger den velkendte og brugervenlige In-Sight-regnearkplatform, der forenkler applikationsudvikling og fabriksintegration.

Vi tilbyder i øjeblikket at udføre forstudie (proof of concept), for at bevise denne banebrydende teknologi, som allerede er godt igang med at revolutionere produktionsindustrien.

Tag kontakt til Cognex, Jesper Jørgensen på +45 5358 6024 eller jesper.jorgensen@cognex.com, for at få valideret dit projekt, samt at kunne estimere et budget for løsningen. 

Live demo kan ligeledes arrangeres med kort varsel, samt i showroom i Kolding

 

Læs også: Kunstig intelligens til automationsopgaver

Læs også: Deep Learning i Factory Automation


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cognex Service Ltd

Strandvejen 44
2900 Hellerup
Danmark
Cognex Service Ltd

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.158