23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dine fordele ved at få digital rådgivning

Corona-krisen har gjort – og gør det stadig i nogen udstrækning – nødvendigt at ændre mange af vores daglige vaner. Derfor har du nok også været nødt til at ændre fysiske møder til online møder i stedet.

Men det kan også have sine fordele… Også i fremtiden.

Mere personligt end e-mail og chat
For i stedet for lige at gribe telefonen og ringe, chatte på Skype eller Messenger eller skrive en længere mail, er det lige så nemt at tage et online møde.

Samtidig kan vi også ”se hinanden i øjnene”, og får nemmere ved lige at få stillet de sidste, små tvivlsspørgsmål. Dem, der kan være med til at bekræfte os i, at det produkt vi snakker om, også rent faktisk passer ind i applikationen – og det vi skal bruge det til.

Hos Eegholm har vi hele vejen igennem corona-krisen holdt masser af kundemøder online, hvor vi har haft succes med at rådgive vores kunder omkring løsninger og produkter.

Den mulighed vil vi gerne fortsætte med at tilbyde – også selv om Danmark nu gradvist lukker mere op igen. For fordelene er simpelthen så mange. Både for fleksibiliteten, vores tid og for miljøet.

Udfyld formularen med det samme, så i kan finde en tid, der passer i din kalender.

Dine fordele ved at få digital rådgivning
Vi har gjort det nemt for dig at mødes med os online. Og nemt at høste alle fordelene ved online møder.

  1. Kortere, mere fokuserede møder
    Mange fysiske møder tager længere tid, end du lige havde regnet med. Vores erfaring er, at online møder ofte er kortere og mere fokuserede på det, som mødet handler om.

  2. Vi mødes på en platform, der passer dig
    Du bestemmer, hvilken platform vi skal mødes på. Vi kan mødes på Skype, Teams eller en helt tredje platform. Det vigtigste er, at vi har et ”sted” at mødes, hvor vi kan udveksle informationer og finde de rigtige løsninger til dine applikationer.

  3. Undgå misforståelser – vi viser dig løsningen/produktet med det samme
    Der kan nemt opstå misforståelser, når vi skal forklare, hvordan et produkt virker, eller hvordan et løsningsforslag kan optimere din applikation. Disse misforståelser undgår vi ved at mødes online, fordi vi kan demonstrere produktet live for dig på skærmen.


Personlige møder på distancen

Det er vores klare mål, fortsat at tilbyde muligheden for at skabe den personlige kontakt over distancen, og udnytte de fordele som f.eks. Skype eller Teams giver for at dele både dokumenter og skærme online.

Samtidig skaber det at se hinanden en større ”nærhed”, end du kan opleve i en mail eller en chat – og vores erfaringer er, at online møder kan blive lige så personlige som fysiske møder.

Udfyld formularen og bliv kontaktet af én af vores kundeansvarlige…
Vores kundeansvarlige medarbejdere står klar til at rådgive og vejlede dig. Udfyld formularen med det samme, så i kan finde en tid, der passer i din kalender.

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318
P nummer: 1003075557

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.064