23948sdkhjf

Bliv fri for bakterier i dit køle-smøremiddel

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Termisk desinfektion af kølesmøremidler

Køle-smøremidlers ’levetid’ afhænger blandt andet af bakterielle angreb. Et stærkt forurenet kølesmøremiddel fører til et fald i ydelsen og er skadeligt for medarbejderne og systemet. Biocider eller fungicider, der anvendes mod bakterieangreb, er dyre og kan medføre sundhedsrisici. I de seneste CLP-regler er klassificeringen strammet og brugen af disse stoffer skal begrænses.

Ph-cleantec's rensningsteknik slår to fluer med ét smæk
Ph-cleantec’s rengøringsmetode anvender lavt tryk og høje temperaturer og bruges ofte til mild og effektiv rengøring af værktøjsmaskiner. I desinfektionsindstillingen opvarmes kølesmøremidlet til 65° C og dermed kan andelen af bakterier reduceres signifikant.

Maskinen bliver fuldstændig rengjort og samtidig elimineres faren for hurtig bakterielt angreb via termisk desinfektion.

Systemet er udstyret med et varme-genvindingssystem, så den returnerede emulsionsvæske afkøles og energiforbruget reduceres. Indløbstemperaturen overvåges og rengøringstemperaturen kan justeres af brugeren. Strømforbruget er ca. 4 KW og maskinens eget kølesmøremiddel anvendes som medium. 

Fordele ved Ph-Cleantec's termiske desinfektion:

  • Mild desinfektion af emulsionen
  • De dyre og skadelige biocider er ikke nødvendige
  • Systemet kan bruges i bypass tilstand under aktiv drift.
  • Indløbstemperaturen overvåges.
  • Universal enhed, der ud over desinfektionen også kan anvendes til mild og effektiv vedligeholdelse og rengøring af værktøjsmaskiner.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, hvor vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også se mere om Ph-Cleantec's løsninger og rensningsteknik via linket herunder.

www.avsdanmark.dk/produkter/rengoering-og-opsugning/rengoering-uden-kemikalier

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Send til en kollega

0.111