23948sdkhjf

Drengetur til Nørrebro – tre ting I kan lave

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Skal du og resten af drengeflokken en tur til Nørrebro, hvor du måske bor, eller hvor I blot har valgt, at turen skal gå hen, er det vigtigt, der er en plan.

Det er ikke bare ligetil, men her i artiklen kan du blive hjulpet på vej til at skræddersy en sjov dag for alle.

Vi kommer omkring en række forskellige muligheder, så det er bare med at læse videre, hvis du vil blive inspireret til en underholdende og hyggelig dag.

Spis noget lækkert mad
Foregår arrangementet i og omkring Nørrebro, skal der selvfølgelig besøges en af de mange restauranter, der er kendt for at lave mad, som får smagsløgene til at juble af glæde. En af mulighederne er en asiatisk restaurant som denne, hvor autentisk, krydret samt lækker mad er en del af menuen. Er du og dine venner vilde med det asiatiske køkken, har I bestemt et stop på ruten her. Det er ikke noget, I vil fortryde, og I vil med sikkerhed gå derfra med fyldte maver.

Restauranten er kendt for at lave en række klassiske retter, men også nogle nyfortolkninger, som gør det hele lidt mere ekstraordinært. Og selvom stedet er specialiseret i en svær kunstart inden for mad, er det ikke et sted, som koster det hvide ud af øjnene. Hele menukortet er nemlig på en pris, hvor de fleste kan være med – også selvom de er på SU.

Nyd en kold øl på cafe
Når drengene endelig er samlet, skal der naturligvis noget koldt til ganen. Måske er det noget tid siden sidst, og der er en masse historier samt begivenheder, alle skal opdateres på. Det kan passende ske over en kold øl på en af de mange caféer, som ligger rundt omkring Nørrebro. Her kan I finde alt fra de snuskede barhuse til de mere fancy – det kommer helt an på, hvad du og dine venner foretrækker, når I skal have en kold fadøl i det bedste selskab. Skal I videre i byen efter dette, kan I passende undersøge, hvad der ligger i fornuftig afstand til nogle af diskotekerne.

Underholdning til dagen
Skal I lave noget sjovt midt på dagen, kan det klart anbefales, at I prøver en af de mange escape rooms. Her vil jeres samarbejdsevner og nysgerrighed virkelig blive sat på prøve, for I kommer ikke ud, medmindre I besidder begge dele. Det hele handler nemlig om, at I skal slippe ud af et rum, inden tiden udløber, men hvordan gør I det, og kan I overhovedet arbejde sammen? Det er et underholdende forsøg værd.

Escape rooms er blevet utrolig populære, og det er noget, vi danskere lystigt prøver kræfter med, fordi det er markant anderledes end mange andre af de normale dagsbeskæftigelser, som vi kender til. Det er nok heller ikke mange af dine kammerater, som har prøvet det endnu, og derfor er det da et sjovt indslag på dagen, hvor I nok skal få pulsen skudt i vejret, ligesom hjernen også kommer på arbejde.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.094