23948sdkhjf

Gibotech rådgiver om sikkerhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

Gibotechs TÜV certificerede specialister giver råd og vejledning om sikkerhed.

Som noget helt nyt er vores Safety afdeling begyndt at hjælpe ud af huset med opgaver om sikkerhed på maskiner. Vores TÜV certificerede specialister, Anders Birkholm og Laura Kjeldsen, har indgående kendskab til maskindirektivet og de dertil gældende standarder. De har begge en baggrund som konsulenter og er derfor kendte ansigter ude i virksomhederne.

Fra risikovurdering til sikre styresystemer

Anders Birkholm og Laura Kjeldsen kan rådgive dig om begrebet sikre styresystemer og du kan få styr på, om dit styresystem er sikkert. De kan også lave løsningsforslag og vejlede dig i, hvordan du kan dokumentere, at dit styresystem er blevet sikkert. De kan også hjælpe med at fastslå Performance Levels og kategorier som beskrevet i ISO 13849-1. Det gælder også robotanlæg, maskinanlæg, og hvor robotten indgår som en del. Risikovurderingen opbygges efter EN ISO 12100 Risikovurdering og Risikonedsættelse eller alternativt  fra maskindirektivets bilag I alt efter jeres behov.

Safexpert

Anders og Laura kan assistere med risikovurderingen hvis I har softwareprogrammet Safexpert. Her kan de bidrage med at opbygge jeres bibliotek og lave skabeloner i programmet, så det bliver nemt og let at tilgå Safexpert. Det vil være specifikke kundetilpassede løsninger. Det kunne også være undervisning i Safexpert softwarens program med udgangspunkt i; 8 trin for en komplet CE mærkning. 

Fremstiller du selv maskiner til din produktion?

Selvom du selv du fremstiller dine maskiner til brug i egen produktion, skal maskinen selvfølgelig stadig overholde gældende lovgivning. Det betyder, at der skal laves en risikovurdering, det tekniske dossier skal være tilgængeligt og navnlig at man skal sikre sig, at den nødvendige information, såsom brugsanvisningen, stilles til rådighed. Vores specialister kan også hjælpe både med samling af det tekniske dossier og udfærdigelse af brugsanvisningen.

Hvis du vil vide mere, så kontakt Anders Birkholm på abi@gibotech.dk eller 41 30 68 50 eller Laura Kjeldsen på lakj@gibotech.dk eller 41 30 68 69.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Billeder & videoer

Anders Birkholm, Head of QHSE, GibotechLaura Kjeldsen, Documentation Specialist, Gibotech

Send til en kollega

0.204