23948sdkhjf

Hvad gør centrifugalpumper specielle?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

Løwener giver dig svaret og præsenterer 2 nyheder

Centrifugalpumper
Centrifugalpumper er meget udbredte, fordi de takket være deres egenskaber er perfekte til flere anvendelser:Til forsyning af vand og vandingssystemer, til civile og industrielle applikationer, til brandbekæmpelse, opvarmning, aircondition, køling og cirkulationssystemer.

Som svar på kravene i alle disse sektorer tilbyder Calpeda N-NM-pumpeserien kvalitet og ydeevne i en række modeller, hvilket betyder, at kunderne altid kan finde den mest passende løsning til deres behov.

De nyeste tilføjelser til serien er de nye N-NM 32L, centrifugalpumper med flangetilslutninger.

Model N er med fri akselende og model NM er i monoblokudførelse.

Hvorfor er netop disse Calpeda centrifugalpumper specielle?
De er specielle, fordi de ligger mellem N-NM 32 og N-NM 40-serien, hvilket betyder, at de har de samme vigtige egenskaber og styrker.

Flangetilslutningerne på de nye modeller er faktisk af samme størrelse som N-NM 32/16 og N-NM 32/20 modellerne. Koblingsdiametrene er også de samme, men ydelserne er større.

Dette betyder, at N-NM 32L-pumper garanterer højere ydelser uden behov for større rør til installationen. N 32L-200-pumperne er også lige så kompakte som N 32-200'erne.

Et andet interessant aspekt er det maksimale arbejdstryk for pumpedelen, der når 16 bar.

Hvad viser forskningen?
Disse fordele er resultatet af forskning, der involverer både de mekaniske egenskaber og væskedynamikkens egenskaber. Ved at arbejde på materialerne og designet var det muligt at øge ydelsen og holdbarheden samtidig med at pumpedelens vægt blev reduceret.

Med fødderne solidt plantet
Sidst men ikke mindst: N-NM32L-pumper har fødder, der er lettere at få adgang til, hvilket hjælper, når pumpen fastgøres.

Se vores store udvalg af pumper HER

For mere information kontakt:
Kenneth J. Andersen
Mobil nr.: 2268 5980
E-mail: kja@loewener.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Send til en kollega

0.469