23948sdkhjf

Ét, fælles IPW-kvalitetssystem uanset produktionsland

| Medlemsnyhed | Indrykket af IPW Systems A/S

Ny fabrik i Thailand udfordrede Mountain Top på at implementere et moderne kvalitetssystem, designet til global kvalitetsledelse,

Det er en klassisk fejl at træffe en hurtig beslutning, men aldrig få den godt implementeret. 

Den erkendelse har Anders Serup Würtz, som er Global Quality Manager ved Mountain Top Industries, gjort sig for mange år siden. Så da virksomheden skulle have nyt kvalitetsledelsessystem, tog de alle medarbejderne med på råd, og spurgte: "Hvilke ønsker har I til et nyt kvalitetssystem?" 

 

"Mountain Top har oplevet ekstrem høj vækst, og på grund af den stigende efterspørgsel i Asien startede vi produktion op i Thailand ved årsskiftet. Vi har hidtil haft et ældre, elektronisk kvalitetssystem til dokumentstyring, men med beslutningen om den nye fabrik fik vi en hård bagkant på at få et moderne system, designet til global kvalitetsledelse," fortæller Anders Serup Würtz.

"Vi fik anbefalet IPW Systems, men før vi tog det endelige valg af leverandør, brugte vi et par måneder på et omfattende prospekt med krav. Min erfaring er, at det er tiden værd. Ved at spørge medarbejderne i alle kroge af firmaet om, hvad der gav mening og have fokus på ønsker uden at love noget, fik vi et fundament at bygge videre på. Det gav også alle en følelse af at være med i processen, så på en måde startede implementeringen allerede der."

Få historien om, hvordan Mountain Top skabte ejerskab omkring implementeringen af IPW Systems i alle hjørner af virksomheden.  

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
IPW Systems A/S

Olaf Ryes Gade 7R, 1.
6000 Kolding
Danmark
IPW Systems A/S

Send til en kollega

0.093