23948sdkhjf

Ny etiketprinter fra Bent Nygaard Elektronik A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bent Nygaard Elektronik A/S

Etiketprinter konstrueret til brug med termo transfer folie gør det muligt at printe på alle slags medier.

Bent Nygaard Elektronik A/S har konstrueret en ny etiketprinter til Print Apply systemer. 

Vi har igennem de sidste 40 år arbejdet med teknologien omkring termo transfer og denne printer kombinerer vores know-how og erfaring på området, hvilket er Deres garanti for dansk produceret kvalitet.

Etiketprinteren er designet til brug med transfer folie og kan dermed anvendes til alle slags etiketmedier, herunder papir og transparente plastetiketter. 

Den leveres med en automatisk applikator, som vælges ud fra opgaven. Anvend fx en blæseapplikator til berøringsfri og høj kapacitets påsætning af den printet etiket eller en vakuumbåndsapplikator til præcis påsætning af længere etiketter. 

Ved tryk på det medfølgende betjeningspanel føres selve applikatoren frem eller tilbage, hvilket gør det nemt for operatøren af skifte etiket- og folierulle samt at udføre service. 

Printeren leveres i en højre- og venstrevendt version og kan dermed monteres over, under og på siden af et transportbånd.

Som alle vores andre etiketprintere understøttes den af drivere i Codesoft og Nicelabel, og den kan skræddersyes til den enkelte opgave hvad angår software og diverse brugerfunktionaliteter.  

Læs mere om printeren på vores web her >>

Kontakt os og hør om mulighederne ved printeren eller vores andre systemer omkring veje- og etiketteringsløsninger til produktionsindustrien.

Vi giver uforpligtende sparring, vejledning og tilbud til netop Deres opgave.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bent Nygaard Elektronik A/S

Haremarksvej 12
8723 Løsning
Danmark
Bent Nygaard Elektronik A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094