23948sdkhjf

Gør hverdagen nemmere med måltidskasser fra Simple Feast

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Måltidskasser kan være en utrolig stor hjælp i hverdagen.

Uanset om du er et travlt karrieremenneske, om du bruger din tid med vennerne, eller du gerne vil have mere kvalitetstid med dine børn, kan en måltidskasse nemlig gøre aftensmåltiderne nemmere. Her i artiklen kan du blive klogere på de lækre måltidskasser fra Simple Feast.

Hvad er konceptet bag måltidskasserne fra Simple Feast?

Måltidskasser fra Simple Feast har til formål at gøre madlavningen endnu nemmere for dig. Når du bestiller en måltidskasse, bliver den nemlig leveret til din dør. Dette betyder, at du slipper for at gå ud og handle ind til aftensmaden.

Lige præcis måltidskassen fra Simple Feast gør livet ekstra nemt for dig. Her er retterne nemlig færdiglavet. Dette betyder, at du blot skal varme og anrette retterne for at gøre klar til spisetid. Det tager altså ikke mere end ti minutter, før du kan have et lækkert og sundt aftensmåltid på bordet. Så er det bare om at gribe til fadene!

Simple Feast er en klimavenlig måltidskasse

Måltidskasser kommer i mange forskellige afskygninger. Det er for eksempel ikke alle måltidskasser, hvor retterne er færdiglavede. På den måde har du mulighed for at vælge den måltidskasse, der passer allerbedst til dig. Udover at kunne bryste sig af færdiglavede måltider, er Simple Feast en klimavenlig måltidskasse.
Det klimavenlige aspekt gør sig blandt andet tydeligt, da Simple Feast undgår plastik og flamingokasser og udelukkende gør brug af økologiske råvarer. Derudover er aftensmåltiderne 100 procent vegetariske. Den mad du får leveret, er uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Det er altså ikke tilfældigt, hvilke ingredienser der bliver brugt.

Tilpas din Simple Feast måltidskasse til din familie

Uanset hvilken Simple Feast måltidskasse du vælger, er der tale om et vegetarisk og mere bæredygtigt produkt. Du har dog mulighed for at tilpasse måltidskassen alt efter, hvor meget mad du har brug for. Du kan nemlig enten vælge den lille kasse med fire glas, eller du kan vælge den store kasse med otte glas. Den store kasse egner sig til to til fire personer.
Derudover har du tre forskellige valgmuligheder, når det gælder den egentlige måltidskasse. Her kan du nemlig vælge mellem Green Feast, Family Feast eller Comfort Food. På den måde er du sikker på, at du får lige præcis den type mad, som du allerhelst vil have.

Du kan spare meget tid med måltidskasser

Ved at få måltidskasser leveret til døren sparer du både tid og besvær. Først og fremmest slipper du for at købe ind. Du behøver altså ikke at bevæge dig ned i indkøbscenteret, gå rundt og lede efter dine varer, og derefter stå i kø for at betale.
For det andet slipper du for at lægge en storslået madplan. Med måltidskasserne er det nemlig bestemt på forhånd, hvilke retter der bliver leveret. Således kan du læne dig tilbage, og måske endda smage på en ret, som du ikke har smagt før.
Sidst og ikke mindst slipper du for selve madlavningen. Eller det gør du i hvert fald, hvis du bestiller måltidskassen fra Simple Feast. Dermed er der altså mange forskellige steps, som du kan springe let og elegant henover ved at få en måltidskasse leveret til din dør.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063