23948sdkhjf

MULTIVAC modtager Axia Best Managed Companies Award 2020

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multivac A/S

Axia Best Managed Companies Award 2020 er et anerkendelsesstempel tildelt af Deloitte, Wirtschafts-Woche, Credit Suisse og BDI til virksomheder, der vurderes at være særdeles veldrevet.

Mellemstore virksomheder er særdeles vigtige i tysk økonomi. Axia Best Managed Companies Award er en anerkendelse af mellemstore eller familieejede virksomheder i Tyskland, som vurderes at have en eksemplarisk ledelse. De deltagende virksomheder kunne ansøge om prisen via en proces i flere steps. Vurderingen baseres på de fire kerneområder: strategi, produktivitet & innovation, kultur & commitment samt økonomi og ledelse. Prisvinderne blev udvalgt af en jury bestående af velkendte repræsentanter inden for handel, videnskab og media. 

“Som en af prisvinderne imponerede MULTIVAC dommerne med en førsteklasses ledelse – takket være stærk innovation, langsigtede strategimål og de meget stærke ledelsesstrukturer. MULTIVAC sætter derfor ikke kun benchmark for ekstraordinært veldrevne, mellemstore virksomheder, men det er også symbolsk for Tysklands fremtid som et stort finanscentrumr”, understreger Lutz Meyer, Partner & Head of the Program for Medium-Sized Enterprises hos Deloitte. 

“Vi tilstræber konstant at optimere vore forretningsprocesser og at tilpasse vores produkter og services til markeds- og kundekravene, ” sagde Christian Traumann, Group President i MULTIVAC ved overrækelsen d. 14. maj 2020.. “Vi er meget glade for prisen, som er en bekræftelse af vores virksomhedsstrategi og alle medarbejdernes indsats. ” 

Christian Traumann udtalte også, at en grundlæggende faktor for virksomhedens succes er det brede produktprogram, som konstant tilpasses til markedskravene, og som spænder fra mindre maskiner til håndværksvirksomheder til fuldautomatiserede produktionslinjer. Linjerne omfatter løsninger til en bred vifte af applikationer – fra fødevareforædling til medicinal- og industriprodukter. MULTIVACs succes skal også findes i virksomhedens internationale DNA. Med 87 datterselskaber worldwide er MULTIVAC ikke blot i stand til at være tæt på kunderne og dermed garantere kortere leveringstider, men også at kompensere for økonomiske risici i visse regioner med nye muligheder i andre. Og sidst, men ikke mindst, opsummerede Christian Traumann, bidrager det høje niveau af in house, vertikal integration til virksomhedens succes. 

The Axia Best Managed Companies (BMC) Program er en konkurrence som er organiseret af Deloitte, WirtschaftsWoche, Credit Suisse og BDI I Tyskland, og det er et anerkendelsesstempel for mellemstore virksomheder. Visionen er at opbygge en national og global struktur med særdeles veldrevne mellemstore virksomheder. Et signifikant og unikt træk ved BMC er dens internationale karakter: den blev stiftet i 1990 af Deloitte i Canada og er siden blevet introduceret med succes i mere end 20 lande.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multivac A/S

Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Danmark
Multivac A/S

Send til en kollega

0.109