23948sdkhjf

Kan din niveausensor alarmere ved fejl i mediet?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Carlo Gavazzi Handel A/S

Carlo Gavazzis nye serie af kapacitive sensorer er, udover at være ekstremt robuste og rengøringsvenlige, også i stand til at give en alarm ved afvigelser fra mediets ideelle dielektriske egenskab.

Sensorerne, i serie CA18 og CA30, fås med hus i enten rustfrit stål eller teflon. Begge typer er Ecolab certificerede og opfylder kravene til 4. generations TripleshieldTM teknologien, indenfor vibrationer, overspændinger statisk afladning osv. Det er dermed meget robuste sensorer, som kan bruges i applikationer indenfor landbrug, plastindustrien, fødevareindustrien, pillefyr og lignende områder uden at risikere en masse unødige nedbrud.

 I kraft af sensorernes indbyggede logik og IO-link egenskaber, er det muligt at gemme en prædefineret 16 bit analog værdi for den ideelle værdi af mediets dielektriske værdi. Dermed kan styringen bedre regulere processen eller give en alarm ved afvigelser. I pillefyr betyder det, at når brændværdien i pillerne øges, kan hastigheden på fødningen reduceres og man får en konstant varmeafgivelse. Ved støbning af plastemner kan et for højt indhold af vand i plastgranulatet medføre fejl på de producerede emner. Dette kan nu opdages i tide allerede ved fødning af pillerne ned i lagertanken på maskinen. Det vil også være muligt at detektere, hvis der bliver påfyldt et forkert materiale.

Væsentligste tekniske detaljer:

 Programmerbar tasteafstand og hysterese

• Aftaster mode: Single point, two point og windows mode

• Logiske funktioner: AND, OR, XOR og “Gated SR/FF”

• Timer funktion: ON, OFF og One shot from

• Konfigurerbart output/input: NPN, PNP, Push-Pull og eksternt input

• Alarm outputs: Temperatur og støv – med variabelt set point

• Applikations modes: Standard, plastik eller niveau

 Kontakt os gerne for en snak om hvordan vi kan hjælpe til en bedre styring, overvågning og kontrol med netop din proces eller applikation.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Carlo Gavazzi Handel A/S

Over Hadstenvej 40
8370 Hadsten
Danmark
Carlo Gavazzi Handel A/S

Billeder & videoer

Carlo Gavazzi, kapacitiv, sensor, niveausensor, aftaster, rustfri sensor, rustfri aftasterCarlo Gavazzi, kapacitiv, sensor, niveausensor, aftaster, teflon sensor, teflon aftaster

Send til en kollega

0.078