23948sdkhjf

Begrænser din infrastruktur din forretningsudvikling?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Columbus A/S

Forretningsudvikling er afgørende for en virksomhed, da det kan føre til nye og bedre måder at levere produkter og serviceydelser på og / eller forbedre den daglige drift og operation.

Med teknologien i føresædet, når det drejer sig om forandringer, er de fleste virksomheder interesserede i ’cloud computing’ og i ’desktop virtualization’.

At vælge den rette teknologi og løsning er kun halvdelen af arbejdet – den skal integreres med dine eksisterende ydelser og projekter, så forretningsprocesserne kan skaleres og brugerbehovene tilfredsstilles. En sund infrastruktur kan sikre en ’lean’, A-Å proces, der muliggør innovation og i sidste ende vækst. En forældret infrastruktur kan deriomod begrænse dine innovative tiltag på følgende måder:

1. Manglende fokus på værdiskabelse
Mange virksomheder - uden en tilstrækkelig IT budget allokering – har tendens til at bruge hovedparten af den på lav indkomst arbejde, hvilket kan påvirke innovationen på to måder:

a. Budget spild på simple, monotome opgaver som kunne være håndteret til en lavere pris af leverandørere og

b. Fastholdelse af IT-personale i ikke-forretningskritiske-funktioner, som forhindrer dem i at fokusere på værdiskabelse og nyudvikling.

2. Lavere computer kraft til test af nye muligheder
Nye funktioner og idéer skal testes før lancering og det kræver ofte en robust infrastruktur med overskydende computer kraft. En forældet infrastruktur kan i dag ofte ikke bidrage med nok hestekræfter, hvilket typisk føre til usikkerhed, kvalitetsproblemer og forsinkelser, når nye produkter og / eller funktionalitet skal testes og vurderes.

3. Tab af konkurrenceevne
Med gamle servere mister du ikke kun hastighed og forlænger din time-to-market, men din konkurrenceevne i forhold til konkurrenterne falder, idet de er i stand til at lancere nye produkter og serviceydelser hurtigere med en moderne IT infrastruktur.

 4. Mangel på de bedste talenter
Hvis du vil tiltrække og bevare talentfulde medarbejdere, så er det nødvendigt at tilbyde dem hurtige og effektive arbejdsbetingelser og værktøjer. Medarbejdere foretrækker at være tilknyttet moderne og fremtidssikrede virksomheder og forældede, langsomme systemer kan blive en begrænsning for deres udvikling. Derfor kan det vise sig at være umuligt med en utidssvarende IT infrastruktur at tiltrække de dygtigste folk til virksomheden.

 5. Højere omkostninger
En agil IT løsning kan øge produktiviteten samtidig med at kvaliteten bevares til en overkommelig pris. For eksempel, kan du ved brug af en cloud platform udnytte den bedste og hurtigste IT, men kun betale for hvad du faktisk bruger. Det står i kontrast til en ikke-agil IT løsning, der ikke har samme skalerbarhed, hvorfor man nemt risikerer at betale mere for mindre.

6. Ikke-supporterede servere
Risikoen ved en forældet server infrastruktur er, at ens operation kører uden support. Det kan føre til ustabilitet og nedetid, men den største risiko er sikkerhedsrisikoen. Mangel på de nyeste opdateringer kan skabe kritiske sikkerhedshuller, der kompromitter data, idéer og nyudviklinger.
For at forberede os bedre på overgangen til Cloud-infrastruktur skal du downloade vores guide.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Columbus A/S

Lautrupvang 6
2750 Ballerup
Danmark
Columbus A/S

Send til en kollega

0.141