23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har I problemer med varmen?

Dual Point Mini Cooler til køling af små dele og værktøjer

EXAIRs mini køler med dobbelt positionskøling giver en strøm af kold luft på -7° C til at forhindre varmeopbygning, reducere nedetid og øge produktiviteten. Det er effektivt på små bearbejdningsprocesser til at undgå nedbrænding, nedsmeltning og varmerelaterede brud. Dobbeltpunktsvalget gør det muligt at udløbene med den kolde luft rettes mod to forskellige punkter, når man f.eks. køler værktøjer med stor diameter, køler to separate punkter eller to modsatte sider af et materiale. Enkelt punkt-systemer er også tilgængelige.

Mini køleren indeholder et Vortex rør, der omdanner trykluften til kold luft. Køleren har en fleksibel slange, der holder sin position for at styre den kolde luftstrøm. En justerbar magnetisk base muliggør nem positionering. Mini køleren er konstrueret i rustfrit stål og har ingen bevægelige dele, hvilket gør den holdbar og sikrer en vedligeholdelsesfri drift.

Mini køleren er ideel til applikationer, hvor flydende afkøling ikke kan anvendes på grund af delforurening eller omkostninger. Ud over at forhindre for tidligt værktøjsslid kan tolerancer, produktfinish og produktionshastigheder forbedres dramatisk. Den er ideel til køling af nåle, knive, små værktøjer og linse-slibning.

Minikøleren er CE-mærket og opererer på bare 76 dBA. Mini kølesystemet er et kit, der består af et dobbeltpunkt-slangesæt, en drejemagnetisk base og et manuelt afløbsfilter med monteringsbeslag.

Ønsker du mere information?
Ring til os på 4656 4343, vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også se mere om køling via nedenstående link.

www.avsdanmark.dk/produkter/koeling

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

MAD
Marketing AVS Danmark
marketing@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.063