23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Drevløsninger fra NORD reducerer driftsomkostninger

For at optimere de samlede ejerskabsomkostninger (Total Cost of Ownership, TCO) leverer NORD DRIVESYSTEMS kraftfulde og effektive drevkoncepter med lav vedligeholdelse fra sit modulsystem.

”Livscyklusomkostninger" for drevløsninger omfatter alle omkostninger, der opstår, fra køb og idriftsættelse over brug og vedligeholdelse til bortskaffelse. For at optimere TCO omfatter NORD DRIVESYSTEMS’ sortiment effektive drevløsninger, der reducerer driftsomkostningerne betydeligt. Blandt andet opnås dette ved at reducere antallet af varianter ved hjælp af NORD's modulsystem.

Derudover letter systemer, der er konfigureret til bestemte brancher, reduktionen af antallet af versioner og styringen af reservedele. For eksempel leverer NORD det standardiserede gearmotorsystem LogiDrive til intralogistik og lufthavne, bestående af en IE4-synkronmotor, et to-trins keglegear og en NORDAC LINK feltfordeler.

Reduktion af energiforbruget ved hjælp af effektive IE4-synkronmotorer , lav vedligeholdelse og høj kvalitet samt driftssikkerhed og lang levetid for NORD-drivenheder er yderligere vigtige faktorer, der optimerer ejerskabsomkostningerne.

NORD Gear Danmark A/S
Kliplev Erhvervspark 28
6200 Aabenraa
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12616600
P nummer: 1000416669

Kontaktperson

PK
Paul Klöcker
Product Manager - Electronics
+45 73687814 paul.kloecker@nord.com

Send til en kollega

0.047