23948sdkhjf

Kraftfulde industrielle gearenheder til maksimale termiske g

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nord Drivesystems A/S

De nye industrielle gearenheder NORD MAXXDRIVE® XT er udviklet til anvendelse i forbindelse med høje termiske grænseeffekter. De er særligt velegnede til drift af transportbåndssystemer.

Ingeniører hos NORD har udviklet effekt- og hastighedsområderne for den industrielle gearenhed MAXXDRIVE® XT, så den imødekommer brancher, der kræver lave hastighedsforhold og stor effekt. De anvendelsesoptimerede to-trins -keglegear er ideelle til brug i brancher, der håndterer bulkmaterialer og mineraler.

Deres udgangsmomenter spænder mellem 15 og 75 kNm med hastighedsforhold på 6,3 til 22,4. MAXXDRIVE® XT industrielle gear er ikke kun ekstremt robuste - de arbejder også ekstremt pålideligt selv under de hårdeste forhold. De kan desuden skræddersys til mange forskellige formål.

Designere kan vælge mellem syv forskellige størrelser med effekter på mellem 50 og 1.500 kW. Som standard er alle versioner udstyret med et stærkt ribbet UNICASE-hus og en integreret aksial ventilator. En meget høj termisk grænseeffekt opnås takket være det øgede overfladeareal og luftstyringsdæksler. På grund af dette er der i mange tilfælde ikke længere behov for yderligere ekstern køling.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nord Drivesystems A/S

Kliplev Erhvervspark 28
6200 Aabenraa
Danmark
Nord Drivesystems A/S

Send til en kollega

0.078